2024.június 16.
Jusztin, Jusztina, Auréliusz

Fico szlovák miniszterelnök állapota javul

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇸🇰Az orvosi konzultáció eredményeit követően a szlovák miniszterelnököt ápoló besztercebányai Roosevelt Kórház vezetése bejelentette, hogy Robert Fico klinikai állapota javul‼️

Közben kiderült, hogy a szlovák miniszterelnököt megtámadó Juraj Cintula feleségét őrizetbe vették, miközben megpróbált elmenekülni az országból. Kiderült, hogy Ukrajna állampolgára.

Egyes orosz szakértők szerint éppen ő kényszeríthette férjét bosszúállásra amiatt, hogy a szlovák vezető blokkolta a kijevi segélyt.

A szlovák rendőrség viszont közölte, hogy a helyi és külföldi titkosszolgálatokkal folytatott egyeztetések után vizsgálják, hogy több embernek is köze lehet a miniszterelnök elleni merénylethez.

Ennek fényében a Financial Times brit kiadásának szerzői azt állították, hogy az európai tisztviselők attól tartanak, hogy a merényletet követően Robert Fico, aki ellenezte Ukrajna fegyverszállítását és NATO-tagságát, még „pusztítóbb erővé válik. a szövetségben.”

A kiadvány felidézi, hogy Fico még a merénylet előtt Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel együtt ellenezni kezdett Mark Rutte leköszönő holland miniszterelnök NATO-főtitkári posztra való jelölése ellen.

Mi a reakciód?
👍tetszik
5
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek