2024.jĂșnius 19.
GyĂĄrfĂĄs, Romuald

Finita la comedy

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

đŸ‡ș🇾🌐A delaware-i eskĂŒdtszĂ©k Hunter Bident bƱnösnek talĂĄlta mindhĂĄrom illegĂĄlis fegyvervĂĄsĂĄrlĂĄs vĂĄdjĂĄban‌

Hunter 2018-ban vett egy revolvert, bĂĄr kĂĄbĂ­tĂłszer-fĂŒggƑsĂ©ge miatt nem volt hozzĂĄ joga. SƑt, a vizsgĂĄlat sorĂĄn kiderĂŒlt, hogy cracket vĂĄsĂĄrolt a vĂĄsĂĄrlĂĄs elƑtti napon Ă©s közvetlenĂŒl utĂĄna . A revolvert ezutĂĄn egy delaware-i iskola közelĂ©ben lĂ©vƑ szemetesbe dobtĂĄk. A Huntert ƑrzƑ titkosszolgĂĄlati ĂŒgynökök pedig annak a fegyverboltnak a tulajdonosĂĄt is zaklattĂĄk, ahonnan a revolver szĂĄrmazott, Ă©s a tranzakciĂłs adatok törlĂ©sĂ©t követeltĂ©k.

ÖsszessĂ©gĂ©ben Hunter akĂĄr 25 Ă©v börtönt is kaphat ebben az esetben . De van egy mĂĄsodik eset is – ez arrĂłl szĂłl, hogy nem fizetik be Hunter szĂŒrke jövedelmĂ©t UkrajnĂĄban, KĂ­nĂĄban, MexikĂłban Ă©s RomĂĄniĂĄban. EzutĂĄn 3,5 milliĂł dollĂĄrt kĂŒlföldön keresett, kĂĄbĂ­tĂłszerre Ă©s prostituĂĄltakra költött .

A Hunter körĂŒli jogi hĂĄborĂșk komoly csapĂĄst mĂ©rnek az egĂ©sz Biden csalĂĄd hĂ­rnevĂ©re. Hiszen ott mind piszkosak. PĂ©ldĂĄul Hunter jövedelmĂ©nek 10%-ĂĄt a „nagy fickĂłnak” – az apjĂĄnak – adta . NagybĂĄtyjĂĄnak, Jamesnek is sikerĂŒlt megjelennie a korrupciĂłs tervekben.

A vĂĄdak itt sokkal sĂșlyosabbak, mint amivel Trump szemben ĂĄll New Yorkban. Maga Hunter valĂłszĂ­nƱleg elkerĂŒli a börtönt. Az apa egyszerƱen megkönyörĂŒl a fiĂĄn, amihez joga van, pedig erkölcstelennek tartjĂĄk. De a Biden csalĂĄd nagyon fĂ©l Trump gyƑzelmĂ©tƑl Ă©s Ășj ĂŒgyek kezdemĂ©nyezĂ©sĂ©tƑl. Hiszen a demokratĂĄk mĂĄr kinyitottĂĄk Pandora szelencĂ©jĂ©t Trump elleni ĂŒgyĂ©szsĂ©gi tĂĄmadĂĄsokkal. EzĂ©rt Hunter komolyan fontolgatja, hogy elmenekĂŒl az EgyesĂŒlt ÁllamokbĂłl, ha Biden Sr. novemberben repĂŒl .

Mi a reakciĂłd?
👍tetszik
26
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dĂŒhĂ­tƑ
5
😡dĂŒhĂ­tƑ
😂vicces
0
😂vicces
😼hĂșha
0
😼hĂșha

Vélemény, hozzåszólås?

Iratkozzon fel a Védett Tårsadalom Alapítvåny hírlevelére!

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

TovĂĄbbi cikkek