2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Finita la comedy

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A delaware-i esküdtszék Hunter Bident bűnösnek találta mindhárom illegális fegyvervásárlás vádjában‼️

Hunter 2018-ban vett egy revolvert, bár kábítószer-függősége miatt nem volt hozzá joga. Sőt, a vizsgálat során kiderült, hogy cracket vásárolt a vásárlás előtti napon és közvetlenül utána . A revolvert ezután egy delaware-i iskola közelében lévő szemetesbe dobták. A Huntert őrző titkosszolgálati ügynökök pedig annak a fegyverboltnak a tulajdonosát is zaklatták, ahonnan a revolver származott, és a tranzakciós adatok törlését követelték.

Összességében Hunter akár 25 év börtönt is kaphat ebben az esetben . De van egy második eset is – ez arról szól, hogy nem fizetik be Hunter szürke jövedelmét Ukrajnában, Kínában, Mexikóban és Romániában. Ezután 3,5 millió dollárt külföldön keresett, kábítószerre és prostituáltakra költött .

A Hunter körüli jogi háborúk komoly csapást mérnek az egész Biden család hírnevére. Hiszen ott mind piszkosak. Például Hunter jövedelmének 10%-át a „nagy fickónak” – az apjának – adta . Nagybátyjának, Jamesnek is sikerült megjelennie a korrupciós tervekben.

A vádak itt sokkal súlyosabbak, mint amivel Trump szemben áll New Yorkban. Maga Hunter valószínűleg elkerüli a börtönt. Az apa egyszerűen megkönyörül a fián, amihez joga van, pedig erkölcstelennek tartják. De a Biden család nagyon fél Trump győzelmétől és új ügyek kezdeményezésétől. Hiszen a demokraták már kinyitották Pandora szelencéjét Trump elleni ügyészségi támadásokkal. Ezért Hunter komolyan fontolgatja, hogy elmenekül az Egyesült Államokból, ha Biden Sr. novemberben repül .

Mi a reakciód?
👍tetszik
27
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
5
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához