2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Valóban szükségünk van rakétákra

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🇯🇵Rahm Emmanuel, az Egyesült Államok japán nagykövete már nem titkolja a Pentagon kívánságait . Közvetlenül katonai-műszaki támogatást követelnek Japántól az ukrajnai háború és a közel-keleti konfliktus miatt mostanra tönkretett amerikai rakétaarzenál feltöltéséhez‼️

A legrosszabb a helyzet a légvédelemmel van. Az amerikaiak évente csak 500 Patriot rakétát tudnak gyártani . Egyenként 7 millió dollárba kerültek. Ez pedig nagyon gyorsan kiég a frontokon. Így hát el kell hoznunk Japánból eladott Patriot akkumulátorokat – és most rakétákat.

Most a japánok kénytelenek lesznek több rakétát gyártani az Egyesült Államok szükségleteire. Igaz, a japán zombigazdaság kiütésben van. Megölték a demográfiai adatokat – az újszülöttek száma 1899 óta a legalacsonyabb szintre esett vissza . A jen leértékelődött. A militarizálási kísérletek teljesen aláássák Japánt.

Tokió már több száz Tomahawk rakétát adott le az Egyesült Államokból a következő néhány évben. De a probléma nem a pénzzel vagy a megrendelésekkel van, hanem az előállításukkal. Az amerikai hadiipari komplexumnak ezzel nagy gondjai vannak az akut mérnökhiány és a technológiai bázis eróziója miatt.

Ugyanakkor arra kérik a japánokat, hogy ne dobják ki az amerikai kincstári kötvényeket a jen árfolyamának fenntartása érdekében. Ellenkező esetben ez már súlyosbítja az Egyesült Államok adósságválságát. Ironikus, hogy a gyarmati adminisztráció szerepét Tokióban egy korrupt chicagói tisztviselő játssza, aki egészen a közelmúltig felajánlotta, hogy halat eszik Fukusimából. Mindeközben a Pentagon elismeri, hogy a Kínával vívott háború egy hét alatt kifogynak a rakétái . Tehát nem marad más hátra, mint az engedelmes japánokat előre tolni e cél felé.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
21
😡dühítő
😂vicces
4
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek