2024.június 16.
Jusztin, Jusztina, Auréliusz

Meglőtték Robert Ficót a kormányülés után – Videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Merénylet történt: meglőtték Robert Fico miniszterelnököt a nyitrabányai kihelyezett kormányülés után, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Lövöldözés történt a nyitrabányai kihelyezett kormányülés után. Úgy tudni, meglőtték Robert Fico miniszterelnököt. A TV JOJ információi szerint a nyitrabányai kórházba szállították, írja a noviny.sk

Úgy tudni, több lövés is eldördült, a támadót elfogták. A kihelyezett kormányülést a nyitrabányai kultúrházban tartották, az épületet evakuálták.



Matej Neumann, a belügyminisztérium szóvivője is megerősítette a merénylet hírét, írja az Aktuality. A portál szerint az épület előtt néhány ember várakozott. Fico előtt más kormánytagok is kimentek az épületből, nekik nem esett bajuk. Három minisztert evakuáltak. Daniel Vražda újságíró arról számolt be, hogy 3-4 lövés dördült el, látta ahogy Ficót felemelték a földről. Ficót mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

A DenníkN azt írja, a szemtanúk szerint akkor lőtték meg a miniszterelnököt, amikor a kormányülés után odament az emberekhez, Fico a földre zuhant. 

Ľuboš Blaha (Smer), a parlament alelnöke a parlament ülésén megerősítette, hogy kormány kihelyezett ülését követően meglőtték Ficót, majd és meghatározatlan időre berekesztette az ülést, írja a TASR. 

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
84
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek