2024.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda

“Ahol a férfiak gyereket szülnek, és” egy férfi és egy nő “tabu”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
angewandte sexualwissenschaft masterstudiengang

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Németországban az óvodákban “maszturbációs szobákat” hoznak létre, az iskolákban pedig a nemváltást hirdetik, és azt tanítják, hogy a férfiak is szülhetnek.

“A gyerekeknek képesnek kell lenniük arra, hogy “védett helyre menjenek, hogy fizikailag elégedettek legyenek”. Erről az egyik kerpeni óvoda is meg van győződve. A szexuális nevelés koncepciója szerint az óvoda „szabad teret kínál a gyerekeknek, ahol megtapasztalhatják gyermekkori szexualitását. A maszturbáció normális. Az óvodákban a maszturbáció engedélyezése nagyon fontos.”


A 2022-es Óvodapedagógusi Segédlet irodalmi tanácsokkal látja el az óvodapedagógusokat: „Kerülje azokat a könyveket, amelyek „férfiról és nőről” beszélnek, „Fontoljuk meg annak lehetőségét, hogy transz férfiaknak és internépeknek is születhetnek gyermekeik”, „Gyermekszüléshez nem szabad. nőnek kell lenni, van méhe és petefészke. A férfiak is megtehetik.”

Az iskolákban ma is kristálytiszta a gender-problémák elmélete. Példa erre a Schule der Vielfalt tanárai számára készült tananyagok. Ezt a hálózatot „a nemi és szexuális sokszínűség iskolarendszerben való elfogadásának elősegítésére” az Oktatási Minisztérium támogatja és támogatja. A kézikönyvek tizenkét esettanulmányt mutatnak be a transz/transzneműség témájában. Ezekben fiatal transzneműek beszélnek a fejlődésükről, például a 13 évesek, akik már pubertásgátlót szednek, műtétet szeretnének végezni, és sóhajtoznak, hogy „sokáig” kell várniuk (akár 18 évig).


A 7-10. osztályos „Természet és technika” című tankönyvben a fizikai „gender adaptációhoz” vezető utat úgy mutatjuk be, hogy a „szex” nem csak a társadalmi, hanem a biológiai dimenzióban is választásként jelenik meg. Az NRW szexuális nevelésről szóló kézikönyve kimondja, hogy a tanároknak “különös toleranciát kell tanúsítaniuk, és figyelembe kell venniük a különböző vallási és ideológiai meggyőződéseket, valamint a különböző értékeket”.

Forrás:welt.de

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához