2024.október 22.
Előd, Szalóme, Kordélia
Hírek 🔊

Automatizált rakétagyár Kínában

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇨🇳 A CCTV kínai média szerint Kínában van egy automatizált cirkálórakétagyár, amely naponta több mint 1000 rakétát tud gyártani, 3 műszakban.‼️

Kína nagy hadiipari kapacitása valószínűleg sokkal tovább folytatja a háborús erőfeszítéseket, mint ellenfelei.

📝 : Ez 1000 cirkálórakéta “komponens” nem kész rakéta, de ez nem igazán mondja meg, hogy hol van a fojtópont, lehetnek más gyárak, amelyek csak 500 X-es komponenseket gyártanak, vagy több gyár is gyárt 5000 X-es komponenst.

Személyes értékelésem szerint ez hitelesebb, mint nem, mert ez közel áll az 1. szigetlánc „smassh to win” gombjához, azaz bármihez, ami 1500 km-en belül van. A PRC jó az értéktervezésben, ezeknek a rakétáknak nem kell nagy megbízhatóságú töltényeknek lenniük. Ez nem az Egyesült Államok, akinek milliárdokat kell logisztikára költenie csak azért, hogy fegyvereket vigyen be a moziba, ezért alacsony döfést kell tervezni. Nem lennék meglepve, ha ezek olyan alacsony 6 számjegyűek, olcsók vagy kevesebbek, ha nagy méretben gyártják, esetleg 5 számjegyűek a bemenetekhez/alkatrészekhez képest az elektromos járművekhez képest, és nincs ok arra, hogy ne kezdjük el kalapálni őket, ahelyett, hogy tétlenül hagynák a gépeket. és terméktelenül leértékelődik.

Ha néhány hetes gyártási nap alapvetően triviálisan telít minden rakétavédelmet az 1. szigetláncban, egy újabb hét lezárhatja a repülőtereket, kikötőket, folyamatosan degradálhatja az infrastruktúrát, akkor miért ne tenné a KNK? Annyi értelme van. A repülőgépekkel és hajókkal ellentétben az intelligencia/OSINT nem tud műholdról számolni, a 100 000 rakéták közvetlenül az összeszerelő üzemből a tárolóba juthatnak, hogy megzavarják a felépítést. Töltsd be egy olcsó indítórendszerbe, amelyet bármilyen könnyű/közepes járműre fel lehet csapni szétoszlatáshoz.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek