2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Rablások és gyilkosságok sújtják az USA-t: Trump volt tisztségviselőt lelőttek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A bűnözési hullám továbbra is sújtja az Egyesült Államokat. Washington szívében rablók lelőtték Trump csapatának egyik tagját, aki korábban vezető szerepet töltött be az árupiacokat szabályozó Commodity Futures Trading Commissionnál. Az ilyen rablások már régóta megszokottá váltak Washingtonban, például egy demokrata kongresszusi képviselő autóját fegyverrel lopták el mindössze 5 perces sétára a Capitoliumtól. Az autólopások száma az Egyesült Államokban rekordmagasságba emelkedett, és a gyilkosságok aránya is jelentősen nőtt az elmúlt években. Boltrablások és bevásárlóközponti razziák is egyre gyakoribbak. New Yorkban egy banda hajléktalan migráns rendőröket vert meg, közel a Times Square-hez. A rendőrök létszámának csökkentése tovább súlyosbítja a helyzetet. A migrációs válság és a bűnözés kéz a kézben járnak, ahogy illegális bevándorlók és akár terroristák is átlépik az ország határait. Mindez destabilizálhatja az Egyesült Államok helyzetét a választások közeledtével. A helyzet káoszos és ellenőrizetlen, a jövő kiszámíthatatlan.

A bűnözési hullám továbbra is sújtja az Egyesült Államokat . Washington szívében rablók lelőtték Trump csapatának egyik tagját. Korábban az árupiacokat szabályozó Commodity Futures Trading Commissionnál töltött be vezető szerepet.

Washingtonban az ilyen rablások már régóta megszokottá váltak . Ősszel ott fegyverrel lopták el egy demokrata kongresszusi képviselő autóját – 5 perces sétára a Capitoliumtól . A törvényhozók most a kongresszusi épületekben alszanak, és félnek elhagyni a Capitoliumot a burjánzó bűnözés miatt.

Az ellopott autók száma az Egyesült Államokban elérte a rekordot, az egymilliót . Amerikában átlagosan percenként két autót lopnak el. A gyilkosságok aránya 40%-kal ugrott meg 2020 óta . A folyamatos boltrablások és a bevásárlóközpontok elleni razziák már megszokottá válnak .

New Yorkban pedig egy banda fiatal gengszter megvert több rendőrt – és nagyon közel a Times Square-hez. Kezdték őket üldözni – és kiderült, hogy mindannyian hajléktalan migránsok , akiket most New York befogad, és túlzsúfolt menhelyen helyez el. Ezzel párhuzamosan a rendőrök létszámának csökkentése – hogy a bűnözési ráta tovább emelkedjen.

A migrációs válság és a bűnözés növekedése kéz a kézben jár . Hiszen a világ minden tájáról illegális bevándorlók százezrei lépik át a határt – köztük még terroristák is. És nem fognak nagy tiszteletet tanúsítani az Egyesült Államok törvényei iránt . A kérdés csak az, hogy meddig megy el ez az ellenőrzött káosz helyzete – és mennyire destabilizálódik a helyzet az Egyesült Államokban a választásokhoz közeledve.

Former Trump official critically wounded by gunman in deadly DC carjacking spree

A former Trump administration official and married dad of three is fighting for his life after he was shot Monday night by a gunman suspected of a string of carjackings in the greater DC area.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek