2024.június 16.
Jusztin, Jusztina, Auréliusz

Riadókészültségben kell maradnunk!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
e273342591454715ba6925f70cdeacf9

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Bár végtelenül szomorú, szinte fizikai fájdalmat okozó nap nap után efféle híreket olvasni, nem tehetünk mást. Nem unhatjuk meg, nem törődhetünk bele. Amint vállrándítással elintézzük – kinyitjuk a várkapukat. El kell raktároznunk elménkbe e hírek bestialitását, megacélozni magunkat a következő évek harcaihoz, hogy mi ne jussunk mások sorsára.

Íme, a tizenkettő egy tucat hír pár nappal ezelőttről: a stockholmi ügyészség vádat emelt két iraki férfi ellen, mert szep­temberben megerőszakoltak egy fiatal nőt egy komp kajütjében. A vád szerint a két iraki berántott egy arra járó nőt a fülkébe, majd különös kegyetlenséggel megerőszakolták. Az ügyész az egyik iraki kiutasítását kérte halmazati büntetésként; bűntársáét azért nem, mert ő 2018-ban érkezett, és immár – láthatóan beilleszkedett – svéd állampolgár, így a hatályos törvények szerint nem lehet kiutasítani, se visszavonni az állampolgárságát. Tehát nem lehet csinálni semmit. Így „működik” (azaz nem működik) egy liberális demokrácia. Kapnak majd pár hónap, legfeljebb pár év elzárást egy wellnessbörtönben, aztán legalább az egyiket újra rászabadítják a svéd nőkre.

Két iraki „menekült”, mi? Néhány éve még vastapsolt a Nyugat, hogy Irakot visszabombázták a középkorba, most meg tízezrével eresztik magukra a lebombázottakat. Ugyanígy az afgánokat, szíreket, líbiaiakat. Az ellenséggé tett, kifosztott, bosszúra éhes barbárokat rászabadítják a dőzsöléstől elhülyült, töttyedt agyú európaiakra. Őrület? Az.

Ha ez a két iraki előember végül kap pár év kótert, összetehetjük a két kezünket. Tudniillik Nyugaton nem példa nélküli, hogy futni hagyják a szexuális ragadozókat, ha „eltérő a kultúrájuk”. Öt esztendővel ezelőtti hír: egy francia bíróság csupán felfüggesztett börtönre ítélt egy bangladesi migránst, amiért egy 15 éves francia kislányt megerőszakolt, egy másikat pedig megkísérelt megbecsteleníteni 2015-ben. Jellemző, hogy a „csupán” megkísérelt erőszaknál a rendőrség először – az áldozat többszöri panasza ellenére – megszüntette a nyomozást. Csak azután nyitotta újra az ügyet, hogy a bangladesinek sikerült megerőszakolnia egy másik leányt.

Ám a rendőrségi kihallgatása után 39 (!) perccel máris szabadon engedték az erőszaktevőt, noha még a tolmácsnőt is fogdosni próbálta. Ráadásul házkutatást sem tartottak nála, az áldozatot pedig ki sem hallgatták. A bíróság előtt a fenevad ügyvédje közölte: a bangladesi migráns „eltérő kulturális normákkal és szabályokkal rendelkezik”, így „félreérthette a helyzetet”, és azt hitte, szabad a lányt szexre kényszeríteni. A bíróság végül a nemi erőszak vádja alól fölmentette a férfit, és mindössze szexuális agresszió miatt ítélte két év felfüggesztett börtönre. Így a bangladesi szabadon távozhatott a bíróságról.

Íme, így működnek (nem működnek) a nyugati, liberális mintademokráciák. Kész csoda, hogy a migránsbűnözők egy része egyáltalán rács mögé kerül. Hogy a börtönökben mennyi a migráns, milyen nemzetiségűek a rabok, azt Svédországban (is) szinte államtitokként kezelik. Mindössze annyit tudni, hogy a tavaly bebörtönzöttek harmadának svéd állampolgársága sincs. Egyes becslések szerint a svéd börtönökben négy fogvatartottból három bevándorló-hátterű. 

Mindeközben a svédeknek fontosabb, hogy (Gulyás Márton szekundálásával) a magyarországi diktatúráról hazudozzanak az iskolásoknak. A fősodratú európai média, amely néhány éve még a magyar külügyminiszter fején ugrált, amiért no-go zónákról beszélt, ma már néha halkan elismeri, néhány városban, néhány kerületben bajok vannak. Értsd: a rendőrség páncélautókkal sem szívesen merészkedik a környékre. Azok a városok, azok a kerületek elvesztek. Ahogyan azok az országok is, csupán idő kérdése.

– Az az elképzelés, hogy a közel-keleti olajvidéken egyre rosszabb lesz a klíma, ez látható. Esetleg még az olaj is elfogy abban a formában, vagy a gáz, ami eddig volt. Tehát nekik élethely kell. És ez az élethely-elfoglalás elindult. De ez csöndben történt, láthatatlan módon, vagy minimálisan látható módon, és nem erőszakkal, hanem idehozták a pénzt például, fölvásároltak részvényeket, kilóra megvettek ingatlanokat, sportcsapatokat, sportegyesületeket. Tehát ingatlanszinten Európa nagy részét gyakorlatilag megvették. Európa vezetőinek most már mindent félre kell tenniük abban a logikában, hogy itt miért is történt a migráció, miért is történik a befogadás, mert az életünkről van szó – fogalmazott Földi László egykori hírszerző a minapi Bayer-show-ban.

Mi, magyarok pedig a még viszonylagos biztonságunkban, a még viszonylag kevés no-go zónánkkal nem fásulhatunk bele a vészjósló hírekbe. Folyamatos riadókészültségben kell maradnunk. Elég egy rossz döntés, egyetlen félresikerült választás (akár a soron következő tavaszi), hogy mi is elinduljunk a lejtőn a barbarizmus felé. Nyugat-Európa rohamsebességgel iszlamizálódik. Ebből nekünk bármi áron ki kell maradnunk!

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek