2024.április 26.
Ervin, Klétusz

A Védett Társadalom Alapítvány Budapest Bizottságának közleménye arról, hogy javasolja a Polgári Törvénykönyv módosítását a kiskorúak erkölcsi fejlődésével kapcsolatos szülői rendelkezési jogok tekintetében

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
kozlemeny

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Védett Társadalom Alapítvány közleménye 
Budapest, 2023. február 17., péntek (OS) –A kiskorúval szexuális kapcsolatra lépő pedagógus ügye rávilágított, hogy szükséges a szülői rendelkezési jogok kiterjesztése 

A gyermekvédelmi törvény indokolt és elengedhetetlen, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy a jogalkotás ennyivel nem elégedhet meg. A Védett Társadalom Alapítvány szerint azért garázdálkodhatott büntetlenül egy budapesti iskolában homoszexuális tartalmakat terjesztő, iskoláskorúval szexuális kapcsolatra lépő pedagógus, mert a jelenlegi jogaszályok ennek megelőzéséhez nem biztosítanak megfelelő eszközt. Jogi felhatalmazás hiányában a szülők sajnos tehetetlenek voltak az ellen, hogy a magát  “efebofil”-nek valló férfi szexuális tartalmakkal zaklassa gyermekeiket a közösségi platformokon keresztül. Mivel a szexuális propaganda az interneten jutott el a gyerekekhez, így sajnos mind a szülők, mind az iskola vezetésének is korlátozottak voltak a jogi lehetőségei.    Hogy ilyen többé ne fordulhasson elő, a Védett Társadalom Alapítvány támogatja, hogy a Polgári Törvénykönyvbe illesszék be a kiskorú erkölcsi fejlődésével kapcsolatos szülői rendelkezési jogot. Az új szülői előjog biztosítása érdekében Polgári Törvénykönyv az alábbi új szabályokkal egészülne ki:     2:47. § [Kiskorú erkölcsi fejlődésével kapcsolatos szülői rendelkezési jog]    (1) Kiskorú személy részére homoszexualitást, különböző szexuális irányultságokat, nemváltást vagy nemi átalakító kezeléseket megjelenítő, a születési nemnek megfelelő önazonosságot relativizáló vagy megkérdőjelező előadások vagy más foglalkozások tartásához az érintett személy szülőjének vagy gondviselőjének hozzájárulása szükséges.    (2) Kiskorú személy részére homoszexualitást, különböző szexuális irányultságokat, nemváltást vagy nemi átalakító kezeléseket megjelenítő, a születési nemnek megfelelő önazonosságot relativizáló vagy megkérdőjelező írott, képi, audiovizuális, digitális vagy egyéb információs vagy média tartalom hozzáférhetővé tételéhez az érintett személy szülőjének vagy gondviselőjének hozzájárulása szükséges.   

Kiadó: Védett Társadalom Alapítvány 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 válasz

  1. Földi úr!
    Külföldi ismerősöm azt mondta hogy az “ebofil” nyelvzsonglőrködés az USA-ban 10 éve már lefutott és ott találtak is rá megoldást. Ma már nem nagyon alkalmazott technika az USA homoszexuális és pedofil érvelése k között az állápontjuk védelmében.

  2. Íme , az egész mire is megy ki.
    A Sátáni Videojáték lehetővé teszi a játékosok számára, hogy „aktiválják a véralkotókat”, és feláldozzák barátaikat a démonoknak.
    A sátáni tudatalatti üzenetek a videojátékokban már nincsenek elrejtve. Kint vannak a szabadban.
    A Push Square (https://translate.google.com/website?sl=auto&tl=hu&hl=hu&client=webapp&u=https://www.pushsquare.com/news/2023/02/sacrifice-your-friends-to-demons-in-social-survival-horror-deceit-2-on-ps5-ps4) videojátékokkal foglalkozó híroldal arról számolt be, hogy a Deceit 2 nevű új játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy feláldozzák barátaikat a démonoknak, és aktiválják a véralkotókat, hogy „lerántsák a valóság fátylát”.
    Az új játékot a közösségi túlélő horror játék kategóriába sorolják, amely PS5-re és PS4-re is elérhető lesz.

    https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/satanic-video-game-allows-players-to-activate-blood-alters-and-sacrifice-friends-to-demons/

    Az egész lmbtq és pedofilía stb mind a sátáni világ részei. A gyermekáldozatok, adrenochrome, a pedofília mint alap ebben a térben. Azért nyomatják a pedofíliát mert az elitek nagy része az, és mire ez kiderülne már az elfogadott legyen, hogy ne koncolják fel őket a város főterén.
    Uakkor 1. büntetőjogi felelősség szükséges a pedagógusokkal, a gyermekvédő szervezetek dolgozóival szemben. Ha nem jelentenek ilyen alakokat letöltendő minimum 2 év
    2. és a szülőkkel szemben uígy. Már bocsi de a szülők mégis mi a francért nem törödnek a hülye kölykükkel ? Ennyire nem érdekli őket, kivel barátkozik a gyerekük, hova jár? stb ennyire rohanó , persze a telefonját nyomkodó , arra van ideje, világban élnek ? Nem figyelnek fel arra, hogy megváltozik a magatartásuk ? milyen viszony az ahol nem mer beszélni a gyerek otthon ?? Már az elején ? Megérik a pénzüket a szülők is. Most komolyan, rájuk bízni a nemi felvilágosítást ?? Az egy vicc. Ennél a szülők sokkal szemérmesebbek, zárkozótabbak, gátlásosabbak. Mindenki gondoljon bele, hogyan is “világosodott fel ” anno.
    Elegem van abból, hogy tavaly a választásnál sokan nem gondolták komolyan, hogy ez milyen fontos. Vmi hülye szivárványos bulinak vélték. Pedig nem az. Mert nem tájékozódnak, nem is akarnak, nem néznek utána. stb Így nem értik az összefüggéseket. Mert erre LUSTÁK ÉS ÉRDEKTELENEK. ÉS EBBŐL ELEGEM VAN. Amennyi erővel a hülyeségeit nyomkodja egész nap a telón, annyi erővel utána is olvashatna, mi is a lényeg. Igaz, a legtöbbje azt sem tudja, hol kezdje.
    Ha a jövőt nézem, ennek az elhülyült high-tech prosti zombi nemzedéknek nem sok jót jósolok.
    És, hogy miért az ? Mert tűzet nem tud gyújtani, de még arra sem képes, hogy beüsse googliba, hogyan kell.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához