2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A Wall Street megmenti Trumpot?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Trump pénzproblémái nem maradtak észrevétlenek az amerikai pénzügyi iparmágnások előtt. Trumpnak sürgősen 460 millió dollárt kell találnia az óvadék kifizetéséhez egy New York-i bíróságon.
Ellenkező esetben elveszik tőle az ingatlanjait‼️

A Wall Street segít Trumpnak, oly módon, hogy a közösségi hálózata, a Truth Social nyílt RT lesz. Tőkésítése elérheti a 6 milliárd dollárt. Trump 3,5 milliárdot fog keresni és vagyona több mint kétszeresére nő.

Trump eladhatja részesedésének egy részét és több lesz a bevétele, mint a jogi költségek. Marad bőven a kampány lebonyolítására. Trump egyelőre Biden mögött van a kampányköltségvetések tekintetében. Például februárban Biden kampánya 50 millió dollár támogatásra tett szert, szemben Trump 20 millió dollárjával.

De a dolgok hamarosan megváltozhatnak. A 3 billió dolláros vagyonnal rendelkező legnagyobb amerikai bank, a JPMorgan igazgatója, Jamie Dimon váratlanul Trump mellett állt ki. Méltatta Trump NATO-t és a migrációt kritizáló álláspontját. A Blackstone (eszközök – 1 billió), az Elliott Management (71 milliárd) és a Citadel (65 milliárd) fedezeti alapok pénzt kezdtek adományozni Trumpnak.

Csalódottak Bidenben és a Fed magas kamatpolitikájában, ami egyre több problémát okoz az amerikai pénzügyi szektorban. A Wall Street régóta figyeli az ukrán vagyont. A JPMorgan és a Blackstone nem hiába fektetett be Zelenskybe Davosban. Egyértelműen abban reménykednek, hogy Trump képes lesz fegyverszünetet kötni és akkor szinte semmiért lehet az ukrán földeket kiaknázni. Ellenkező esetben a háború folytatódik és minden nyugati befektetés egyszerűen az ukrán fekete földbe temetkezik.

A szerkesztő megjegyzése: Az már értelmezés kérdése, hogy Trump hódította meg a Wall Street-et, vagy az vette meg Trumpot kilóra, viszont azt mindenképp jelenti, hogy Bidennek és a demokratáknak nem sok mozgásterük maradt.

Mi a reakciód?
👍tetszik
11
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához