2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Agyhalál Liberáliában! És így tiltotta be Németország a világ egyik leghíresebb zenéjét! Gigi D’Agostino – L’amour Toujours – De futótűzként terjed!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Soha nem gondoltam volna, hogy fiatalságunk egyik legnagyobb bulizós zenéje, Gigi D’Agostino – L’amour Toujours című száma valaha a baloldali liberális woke ideológia által uralt európai vezetés célkeresztjébe kerül és betiltják annak lejátszását a német oktoberfest fesztiválon például.

Hogy mi az ok? Lásd a videóklip alatt!

Ez lett ugyanis a dallama, sőt már lassan himnusza az ébredő német nemzeti oldalnak és érzésnek, mely megelégelte, hogy országa idegen illegális bevándorlók támadása és elárasztása alatt áll!

A németek ugyanis egyszerűen elkezdték ráénekelni a dallamra az “AUSLANDER RAUS”, azaz “Idegenek kifelé! Németország a németeké” szólamot!

A tendencia futótűzként terjed Európában annak ellenére, hogy már a rendőrség üldözi Németországban azokat, akik énekelni merik!

Gondoltad volna? 2024-et írunk!

A rendőrség nyomozást folytat két férfi ellen, miután állítólag a Bergkirchweich sörfesztiválon egy olyan dalt skandáltak, amely az “Ausländer raus” (“Idegenek kifelé”) náci jelszót tartalmazzaírják. A nyomozás azt követően indult, hogy a pünkösdi ünnepi hétvégén Sylt szigetén is hasonló incidens történt.

  • A rendőrség nyomozást folytat a Bergkirchweih vendégei ellen náci szlogenű dal miatt.
  • A bajorországi Erlangenben a rendőrség nyomozást folytat két férfi ellen, akik állítólag náci jelszót skandáltak a Bergkirchweih sörfesztiválon.

A rendőrség szemtanúkat keres, akik esetleg látták a férfiakat, amint az olasz művész, Gigi D’Agostino L’Amour Toujours című dalának dallamára az “Ausländer raus, Deutschland den Deutschen” (“Külföldiek kifelé, Németország a németeknek”) szöveget skandálták.

  • Az incidens után a 21 és 26 éves vendégeket a jelentések szerint kidobták és kitiltották a fesztiválról.

“Az idegengyűlöletnek és a rasszizmusnak nincs helye az erlangeni Bergkirchweih-en” – írta az X-en Erlangen városának posztja, a “L’Amour Toujours” többé nem hangzik el a fesztiválon”.

A Bergkirchweih rasszista incidensét az “Ausländer raus” skandálás követte Syltön

A Bergkirchweih-i incidens híre nem sokkal azután érkezett, hogy a németországi Sylt szigetén egy videó, amelyen a bulizó vendégek a L’Amour Toujours-ra énekelték ugyanazt a náci szlogent, a német nyelvű médiában is címlapokra került.

A videón látható, amint egy csoport iszik és táncol, miközben az “Ausländer raus”-t skandálják a dalra, miközben az egyik vendég bajuszt és Hitlergruß-t (náci üdvözletet) imitál. Az először a 19. században használt, majd a náci párt által átvett jelszó – és a tisztelgés – egyaránt illegális Németországban.

Az exkluzív Pony bár, ahol a videót forgatták, azóta elhatárolódott a vendégektől, és azt nyilatkozta, hogy a személyzetet “mélyen megdöbbentették” az események.

“A rasszizmusnak és a fasizmusnak nincs helye a társadalmunkban” – írta a bár egy Instagram-posztban.

A bár vendégei állítólag fejenként 150 eurót fizettek azért, hogy beléphessenek a nyári partira, ahol a videót forgatták.

Németországon belül az észak-fríziai Sylt-sziget széles körben ismert, mint a német gazdagok és hírességek egyik kedvelt nyaralóhelye és második otthona.

Agostino L’Amour Toujours című művét a német szélsőjobboldaliak is magukévá tették.

Amióta 2023 novemberében felbukkant egy videó, amelyen látható, hogy a rasszista jelszót D’Agostino dalára skandálják a fuldai Kalbachban egy diszkóban, széles körben elterjedt az a vélemény, hogy D’Agostino dalát a német szélsőjobboldal társult, hogy megpróbálja normalizálni a skandált rasszista érzelmeket.

A BR bajor műsorszolgáltató szerint a németországi szélsőjobboldali populista Alternatíva Németországért (AfD) ifjúsági mozgalma, a “Junge Alternative” egy gredingi diszkóban, az AfD januári pártkonferenciáját követően vett részt a kántálásban. Az AfD a dalt háttérzeneként használja a rendkívül népszerű TikTok-csatornáján is.

2024 februárjában a hesseni Finanzamtnál igazságügyi tisztviselőnek készülő diákokat azzal vádolták, hogy a Rothenburger Pénzügyi Igazgatási és Igazságügyi Tanulmányi Központban tartott partin énekelték a kántálást.

Mi a reakciód?
👍tetszik
63
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
12
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
25
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához