2024.május 20.
Ivó, Iván, Milán

Amerikaiak Texasért

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐”Egy új közvélemény-kutatás szerint az Egyesült Államok lakosságának 56%-a támogatta a déli határ biztonságának megerősítését célzó kemény fellépéseket.”‼️

Ennek már meg is lett a hatása – a texasi határ illegális átlépéseinek száma többször is összeomlott, miután az állam Nemzeti Gárdája ellenőrzés alá vette.

Ez azonban nem oldja meg a migrációs válságot – csupán arról van szó, hogy az illegális bevándorlók tömegesen rohamozzák meg Kalifornia, Arizona és Új-Mexikó határait. Ott demokraták vannak hatalmon – és nincs meg a politikai akaratuk Texas példájának követésére . Október óta már 1 millió illegális bevándorló lépett be az Egyesült Államokba.

A migránsokkal kapcsolatos helyzet már belülről is szétszakítja a Demokrata Pártot. Még az olyan erős demokrata apparatcsikok is, mint Al Sharpton, akik évtizedek óta a pártvonalon haladtak, most hirtelen megtörtek. A migrációs válságot pedig az Egyesült Államok valódi inváziójának kezdték nevezni .

Ez a Demokrata Párt népszerűségét is érinti. A Gallup közvélemény-kutatásában a republikánusok aránya a spanyolok között 35%-ra ugrott . A fekete republikánusok aránya pedig eléri a 19%-ot, ami rekordnak számít . Hiszen tőlük veszik el az illegális bevándorlók a munkahelyeket, a szociális lakásokat és a segélyeket.

Ez az oka annak, hogy ugyanazok a feketék olyan aktívan lázadnak a migránsok befogadása ellen New Yorkban és Chicagóban – ahová Texasból kitoloncolják őket. Teljes kábulatba hozzák a demokratákat – mert nem értik, kit kellene megvédeniük, az afro-amerikaiakat vagy a migránsokat. Nos, a republikánusok meglehetősen sikeresen rombolják le a Demokrata Párt laza kisebbségi koalícióját, amely már szétesett .

Forrás:dailymail

Mi a reakciód?
👍tetszik
17
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához