2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

Az izraelihez hasonló tragédia bármikor megtörténhet Európában is

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
d6bd2d87645746fd9010fe645e0b5148

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A titkosszolgálati szakértő szerint már a huszonnegyedik órát is magunk mögött hagytuk

„A bevándorlók kipróbálták, hogyan működik az európai védelem: sehogy. Kipróbálták, hogyan működik az európai kultúra: gyáva. Kipróbálták, hogyan működik az európai identitás: gyakorlatilag elfogyott. Ezek után miért ne támadnának meg bennünket?!” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Földi László. A titkosszolgálati szakértő elmondta: a bevándorlók szervezettek, kommunikálnak egymással, képesek arra, hogy egy időben több európai nagyvárosban összehangolt, koordinált támadást indítsanak.

– Elmúlt a huszonnegyedik óra. Nagyon komoly – fegyvert használni tudó – csapatok vannak jelen Európában. Az ukrán háború miatt rengeteg fegyver került ki a feketepiacra. Ezeket meg fogják szerezni a bevándorlók, s akár az izraelihez hasonló események is megtörténhetnek Európában – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Földi László titkosszolgálati szakértő azzal kapcsolatban, hogy az izraeli eseményeket követően több európai nagyvárosban is tüntetések alakultak ki, és több száz ártatlan izraeli civil halálát ünnepelték a bevándorlók.

f93018d0b99e4192be1fcca7fbfc1504
A titkosszolgálati szakértő elmondta: a bevándorlók szervezettek, kommunikálnak egymással, képesek arra, hogy egy időben több európai nagyvárosban összehangolt, koordinált támadást indítsanak (Fotó: MTI/AP/DPA/Paul Zinken)

Mint ismert, szombat hajnalban a Hamász palesztin terrorszervezet az elmúlt évek legnagyobb támadását indította Izrael ellen. A nyugati világ túlnyomó része elítélte a több száz civil áldozatot követelő műveletet, azonban az arab országok jelentős része a palesztinok mellett állt ki. Az elmúlt évtizedekben a bevándorlók előtt határaikat megnyitó nyugati országok városainak utcáin nagyszabású, Palesztina mellett kiálló tüntetéseket rendeztek a helyi muszlim közösségek.

Több európai nagyvárosban képesek egyszerre támadni

– Ezeket a tüntetéseket nem szabad megengedni. Ez nem etnikai, nem vallási, hanem biztonságpolitikai kérdés. A bevándorlók képesek arra, hogy egy időben több európai nagyvárosban összehangolt, koordinált támadást indítsanak – mondta Földi László. A szakértő tart attól, hogy a bevándorlók akár annyi fegyvert is összegyűjthetnek, amelyekkel a későbbiekben akár egy laktanyát is elfoglalhatnak. Mint mondta, a bevándorló csoportok kommunikálnak egymással különböző offline és online platformokon, videojátékokon és más fórumokon keresztül, s már egy szervezett hadsereg képét kezdik mutatni.

Abszolút szervezettek, profik. Csúnya víziók jelennek meg, látva azt, hogy Európa védelmi rendszere egyenlő a nullával.

– Európa öngyilkosságot követ el. 2026-ig a német kormány finanszírozni fogja a migránshajókat. Európában a legtöbb kormány látható módon külső befolyás alatt van, elsősorban a migráció és a fegyverek ügyében. Saját érdekeik ellen cselekednek. Ez beláthatatlan katasztrófához vezet a közeljövőben – tette hozzá. A szakértő elmondta: a muszlim világ egyértelműen deklarálja, hogy nem ismer el más vallást. Sem a keresztény, sem a zsidó vallást. Európában sem tisztelik a befogadók önzetlenségét. Az európai törvényeiket nem tartják be, a saria törvények szerint élnek.

Kipróbálták, miként működik az európai védelem: sehogy. Kipróbálták, hogyan működik az európai kultúra: gyáva. Kipróbálták, hogy működik az európai identitás: gyakorlatilag elfogyott. Ezek után miért ne támadnának meg bennünket? Milyen védelmi eszköz van a kezünkben, amellyel meg tudnánk védeni magunkat? Semmilyen!

– állapította meg a szakértő.

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Sokan beleesnek abba a tévedésbe, hogy, mert ‘ismernek’ rendes, kedves, hithű muszlimokat azt hiszik ez a valóság …
    De nem ismerik az iszlámot.
    Nem a béke vallása, hanem a behódolásé (és tévedés, hogy allahnak, mert Mohamednek).
    Nem a tolerancia és egymás mellett/együtt élés vallása, mert nem tűr meg maga mellett senkit és semmit.
    Sok magyarországi is azt hiszi, hogy mert a városokban élő iszlámot valló orvosok, boltosok, éttermesek … akikkel nap mint nap találkoznak milyen udvarias, kedves, vicces emberek … sose lennének képesek terrorcselekményre. De amint adott helyen egy iszlám közösség kialakul és megerősödik, már egymást is bátorítják, ‘cukkolják’. Mégha vki egy ‘lightosabb’ iszlámot is követne és akár el is fogadná a befogadó társadalmat, megpróbálna ‘beilleszkedni’ …, amint többen vannak visszarángatják az iszlám mélységeibe. És ha mégis elhagyná ezt a vallást azt csak a halála révén tehetné meg ….

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához