2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Borzalmas új részletek derültek ki az örökbefogadott fiúk megerőszakolásával és kereskedelmével vádolt LMBT aktivista pár büntetőperében: Jelentés

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
pedodisznok2312

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Borzalmas új részletek derültek ki annak az LMBT aktivista párnak az ügyében, akiket a múlt nyáron tartóztattak le Georgiában, mert azzal gyanúsítják, hogy két örökbefogadott gyermeküket gyerekpornó készítésére használták fel.

A gyanúsított gyermekerőszakolók elleni új vádakon kívül, akik gyakran hashtaggel látták el közösségi médiában a #gayfamily bejegyzéseiket” – most már arra utaló jelek is vannak, hogy a fiatal fiúkat pedofil társaikhoz szállíthatták.

Mi a háttér?

A TheBlaze korábban arról számolt be, hogy William Dale Zulockot (32), aki a megye georgiai sofőrszolgálati osztályán dolgozott felügyelőként, és Zachary Jacoby Zulockot (35) a Walton megyei börtönben helyezték el, és súlyos gyermekmolesztációval és gyermekek szexuális kizsákmányolásával vádolják, és gyermekek csábítása illetlen célokra.

A Walton megyei iskolai körzet segített a Walton megyei seriff hivatalának azonosítani az áldozatokat, akik júliusban a harmadik és negyedik osztályba iratkoztak be.

A 2022. július 27-i esti házkutatási parancs végrehajtása során a WCSO azt állította, hogy „bizonyítékot szerzett arra vonatkozóan, hogy mindkét felnőtt férfi, az otthon lakó testvérpár örökbefogadó apja szexuálisan zaklatott cselekményekben vett részt, és egy videó is dokumentálja ezt a visszaélést. “

Forrás:TheBlaze

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek