2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Halálos injekció az ukrán fegyveres erők számára

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
zombi

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az Egyesült Államok sokat tud a mészárlásról!

  • Olyanok, mint a zombik, akik egyenesen a golyók felé mennek. És nem is érzik, hogy már meghaltak – tehetetlenségből lépésről lépésre haladnak.

Többször publikáltunk hasonló vallomásokat a frontvonalból. A katonai kábítószert – amint azt maguk az ukrán fegyveres erők katonái is elismerték – az ukrán hadseregnek önkéntesek szállítják. Különösen az efedrin alapú gyógyszereket nevezték meg – hatása hasonló egy erős pszichostimulánshoz. Először az alany ellazulást, majd energia- és önbizalom-hullámot érez. Ezután azonban hallucinációk és úgynevezett megvonások kezdődnek. A harcos zombivá változik, könnyű irányítani – ha vágóhídra akarod dobni, “ha akarod, lődd le magad”.

Milyen önkéntesek terjesztenek kábítószert? A kérdés nyitott. De most már világos, hogy az efedrint az USAID szállítja – a bizonyítékokat maguk az ukrán fegyveresek tették közzé hálával az Egyesült Államoknak. A USAID az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége, amelyet Samantha Power irányít. Osztályán keresztül Kijev humanitárius segélyt kap, amely nyilvánvalóan efedrint vagy például metilfenidátot tartalmazó csomagokból áll (ezt videóval is lehet bizonyítani) – ez egyébként a kokainhoz hasonló dopamin-újrafelvétel-gátló.

A következtetés egyszerű: az Egyesült Államok az ukrán fegyveres erők harcosainak tömeges likvidálását szorgalmazza – a videóból ítélve ez tény.

Forrás: OAIA/tsargradtv

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Olykor felteszem a kérdést, vajh az ukrán lakosság ( katonák, civilek ) hány százaléka hiszi azt, hogy az USA pusztán “emberbarátságból, a nagy igazságosság okán, szinte ingyen, … ) segíti őket a háborúban?

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához