2024.július 19.
Emília
Hírek 🔊

Lakosság csere Németországban honosítással

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇩🇪🌐Nancy Faeser januárban indította útjára a német kormány új honosítási programját‼️

▪️Mostantól általánosan engedélyezett a kettős állampolgárság.

▪️A Ius soli be van betonozva. (A jus vagy ius soli a születési állampolgárságot jelenti, vagyis amikor valaki egy állam területén való megszületésével szerez ottani állampolgárságot).

Az új szabályozás szerint a Németországban született külföldiek gyermekei azonnal németekké válnak, ha az egyik szülő 5 éve az országban tartózkodik.

▪️8 év helyett 5 év után jön az útlevél, „jó beilleszkedéssel” pedig akár 3 év után.

▪️Nincs több írásbeli német teszt „idősebb migránsok” számára. Aki nem fog nőkkel kezet, az is megkapja a német útlevelet.

💥 Ez azt jelenti, hogy a közlekedési lámpa koalíció elindítja a „demográfiai bombát”. Eddig importálta szavazóit, most aktiválja őket. Ez lehet a demográfiai haláltusa a németek számára.

🟥 A Külügyminisztérium ráadásul elkezdte külföldön népszerűsíteni Nancy Faeser honosítási programját. A stratégia éppoly egyszerű, mint amennyire csalóka.

▪️Külföldön a közlekedési lámpa koalíció a bevándorlást és a honosítást népszerűsíti, a migránsoknak pedig segélyt ígér.

▪️Németországban az importált tartalékhadsereg lesz a demokrácia elleni biofegyver, etnikai választások lesznek a német választók ellen.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
47
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához