2024.május 3.
Tímea, Irma, Jakab, Fülöp

Nekimennek a republikánusok a Biden család bizniszeinek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
764021 joe biden1

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A képviselőházi többség megszerzése után a republikánusok leszögezték: vizsgálatokat indítanak Joe Biden és családja üzleti ügyeinek feltárására.

Miután a republikánusok az amerikai Kongresszus képviselőházában megszerezték a többséget – a szenátusban maradt a demokraták többsége –, most bejelentették: frissen megszerzett hatalmukat az elnök utáni nyomozásra fogják használni – írja a CNN.

James Comer, Kentucky állam szövetségi képviselője leszögezte: bizottság fogja megvizsgálni Joe Biden kapcsolatát a családja külföldi üzleti partnereivel és azt, hogy az elnök kompromittálta-e magát idegen pénzek vagy befolyás által.

„Világosan fogalmazok: ez egy Joe Biden utáni vizsgálat lesz, és a bizottság erre fog fókuszálni a következő ciklusban” – jelentette ki a politikus.

Comer szerint több mint száz olyan banki ügyletről tudnak, amik szerintük gyanúsak, és amik kötődhetnek a Biden családhoz. A republikánus politikus szerint amíg a pártja kisebbségben volt, a szövetségi pénzügyminisztérium nem adott ki nekik adatokat erről, de most változik majd a helyzet.

A politikus leszögezte: beszélni akarnak a Biden családdal, Joe-val és Hunterrel.

Forrás:Mandiner, Címlapkép: MTI/AP/Carolyn Kaster

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek