2024.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda

Boeing bejelentő és egykori dolgozó hirtelen halála – összefüggések?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A körülmények egybeesése? Egy másik Boeing bejelentő hirtelen betegség következt...

A körülmények egybeesése? Egy másik Boeing bejelentő hirtelen betegség következtében meghalt

Joshua Dean, a Spirit AeroSystems egykori alkalmazottja, aki azzal vádolta a Boeing beszállítót, hogy figyelmen kívül hagyta a 737 MAX gyártási hibáit , egy “hirtelen, gyorsan terjedő fertőzéssel” vívott rövid küzdelem után meghalt – erősítették meg családtagjai és ügyvédje.

A Spirit 45 éves korábbi minőségügyi auditora állítólag “jó egészségnek örvendett, és egészséges életmódjáról ismert”, majd két héttel ezelőtt hirtelen megbetegedett, és légzési nehézség miatt kórházba került.

Dean édesanyja szerint a fia az életéért küzdött, miután tüdőgyulladást kapott, és egy meticillinrezisztens Staphylococcus aureus (MRSA) fertőzést követően agyvérzést kapott.

A 45 éves férfi kevesebb, mint két hónappal azután halt meg, hogy a Boeing bejelentőjét, John Barnettet (62) holtan találták a dél-karolinai hatóságok nyilvánvalóan ön okozta lőtt sebben.

Ügyvédei elmondták, hogy Barnett éppen a tanúvallomások közepette állt elő, és azzal érvelt, hogy a Boeing megtorolta őt, amiért a Boeing 787 Dreamliner biztonsági problémáira panaszkodott.

Az egyik legutóbbi incidensben körülbelül 50 ember megsérült, amikor a chilei székhelyű LATAM Airlines által üzemeltetett Boeing 787 Dreamliner “műszaki problémát” tapasztalt Sydneyből (Ausztráliából) az új-zélandi Aucklandbe.

2018-ban és 2019-ben két, szoftverhiba okozta halálos baleset miatt a Boeing leállította teljes 737 Max flottáját.

geopolitics

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához