2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Okkal tart Elon Musk attól, hogy megölik?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
france elon musk twitter illustration

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A minap azt nyilatkozta, hogy egyre nagyobb veszélyben érzi magát és az orvgyilkosság lehetőségét sem zárja ki az elkövetkező időkben, annyira rálépett a demokrata maffia tyúkszemére. Joggal fél egy esetleges “balesettől”?

A politikai gyilkosságok hallatán mindjárt az ember eszébe ötlenek a hanyagul felszerelt orosz ablakok, melyeken könnyű kihullani, ha a rendszer narratívájával ellentétes véleményt fogalmaz meg valaki. Amerika ezzel szemben a felhőtlen szabadság fellegvára, ahol ilyen természetesen nem történhet meg, hiszen polgárait elidegeníthetetlen jogokkal védi az alkotmányuk.

JFK pedig fordul egyet a sírjában. De ő csak a legismertebb áldozat, bizony bőséggel tudunk válogatni a gyanús halálesetek közül, ha az Egyesült Államok nem túl hosszú, ám a kívülállók számára meglehetősen dicstelen történelmét nézzük.

Az első igazán komoly merényletet az USA tizenhatodik elnöke ellen követték el, aki nem más, mint Abraham Lincoln. A polgárháború végén, miután a szépemlékű Robert E. Lee tábornok letette a fegyvert, volt, aki nem akarta elfogadni az új irányt. A déli államok függetlenségét féltő John Wilkes Booth (egyébként közepesen tehetséges színész) ezért úgy ítélte meg, jobb lesz megölnie az elnököt.

A teljesség igénye nélkül, de időrendi sorban haladva a következő, számunkra (és Musk számára is) érdekes személy az emberi jogokért és a rabszolgaság ellen küzdő James M. Hinds volt. 1868-ban ez a tevékenység elég volt ahhoz, hogy a KKK egyik tagja négy hónappal beiktatása után megölje őt.

760x0 1
William McKinley Forrás: Wikipédia

Ugorjunk egy kicsit az időben – számos, egyébként tényleg érdekes merényleten át – egészen William McKinley elnökig, akit 1901-ben egy anarchista, a lengyel származású Leon Czolgosz lőtt le, hogy ezzel is harcoljon az egyenlőtlenségek ellen.

1963-ban elérkezünk a máig felderítetlen John F. Kennedy-gyilkosságig. Hogy pontosan miért történt, azt homály fedi, de annyi biztos, hogy a merénylő politikai indíttatásból követte el a tettét. Az egykori elnök testvére sem volt szerencsés, Robert F. Kennedyt ugyanis öt évvel később szintén meggyilkolták, mert Izraelt támogatta.

Ugyanebben az évben ölték meg az ismert emberi jogi aktivistát, Martin Luther Kinget, aki a feketék szegregációja elleni harcok éllovasa volt. Az őt megölő James Earl Ray ártatlannak vallotta magát. Máig sok a kérdés a gyilkosság körül. De derült ki például az sem, hogy vajon összeesküvés volt-e, vagy Ray egyedül tervelte ki tettét…

martin luther kinget
Martin Luther King

1998-ban bizonyos Tommy Burks halt bele az őt ért lövésekbe. A politikust Byron Looper ölte meg, aki ellene indult az állami szenátusi választáson Tennessee-ben.

És ezek csak kiragadott, még nekünk, magyaroknak is érdekes esetek, de minden évtizedben tucatjával történtek hasonlók. És ez alól a tendencia alól a jelenkor sincs felmentve, emlékezzünk csak a Kontra által is megírt ügyre, amikor különös körülmények között hunyt el az ukrajnai fegyverbeszerzések egyik prominense.

Elon Musk félelmei tehát nem alaptalanok, nem ő lenne az első szabadságharcos, akit megtalál egy eltévedt golyó vagy egy rendszám nélküli Volvo…

Forrás:Kontra.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Igen, Musk-ot konnyeden epsteinizalhatjak a satanistak. At kene zizzenjen Putyinhoz, amig nem keso. De ezek a globalistak mar reg nem csak amerikaban “demokratizalnak” ezekkel az europai ertekektol dagado, szuper jogallamisagi modszerekkel, hanem az egesz bolygon. Pl. a volt japan miniszterelnokot alig par honapja puffantottak le, a satanista media meg maris ugy agyonhallgatja, mintha sose tortent volna. Valoszinuleg hamarosan elo is irjak, hogy sose tortent, aki meg mast mond, az gyuloletbeszed, es azt is lepuffantjak. Igy nez ki a nekunk szant globalista szep jovo, ideje agressziven keszulni a tulelesre.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek