2024.április 29.
Péter, Katalin, Roberta

Remigráció?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧🇦🇲 London illegális bevándorlókat akar küldeni Örményországba‼️

Brit sajtóértesülések szerint az Egyesült Királyság Külügyminisztériuma Örményország, Elefántcsontpart, Costa Rica és Botswana képviselőivel tárgyal annak érdekében, hogy megállapodást kössenek a migránsok kiutasításáról ezekbe az országokba a „ruandai rendszer” szerint. ”.

Megjegyzik, hogy az Egyesült Királyság másfél éve keresi azokat az államokat, amelyek készek lennének befogadni a királyságból kiutasított illegális migránsokat.

Emlékezzünk vissza, hogy idén januárban a brit parlament törvényt fogadott el a menekültek Ruandába történő kiutasításáról a menedékkérelmük elbírálásának idejére, de a tárgyalások elakadtak, és a briteknek még nem sikerült egyetlen illegális bevándorlót sem küldeniük. az afrikai ország.

London több dél-amerikai országot is megkeresett, köztük Ecuadort, Paraguayt, Perut, Brazíliát és Kolumbiát is hasonló megállapodás érdekében, de őket “nem nagyon érdekelte” a javaslat.

London viszont tavaly szeptemberben kezdett tárgyalni Jerevánnal a brit külügyminisztérium helyettes vezetőjének, Leo Dochertynak Örményországban tett látogatása során. A hírek szerint az örmény hatóságok figyelemmel kísérik a Ruanda körüli helyzet alakulását, miután a brit parlament megszavazta az új törvényt.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
13
😡dühítő
😂vicces
3
😂vicces
😮húha
4
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek