2024.május 5.
Györgyi, Irén

Soros György 40 millió dollárt költött arra, hogy baloldali kerületi ügyészeket szerezzen, akiket országszerte választottak meg

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
george soros 050

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Soros György 40 millió dollárral járult hozzá az általa támogatott ügyészekhez, növelve ezzel hatalmas politikai birodalmát.

Soros György Amerika legveszélyesebb embere . A befektető célja, hogy az országot liberális imázsára alakítsa, külpolitikai prioritásainktól a büntető igazságszolgáltatási rendszerünk aláásásáig. Ezen a héten a The Post Soros milliárdjainak hatókörét veszi szemügyre, kezdve azzal, hogy támogatja azokat az ügyészeket, akik nem folytatnak vádat. Matt Palumbo, a „The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros” című könyv szerzője elmagyarázza, hogy a 92 éves férfi hogyan járta körbe a törvényhozókat, hogy eldöntsék, mely törvényeket fogják követni.

Ha látni szeretné, mennyit romlott a jog és a rend a Soros György által támogatott „progresszív ügyészek” idején, tekintse át a virginiai Loudoun megyét.

Az ottani legfelsőbb ügyész, Buta Biberaj nemzetközösségi ügyész a múlt héten bejelentette, hogy hivatala nem vesz részt közvetlenül a vétségekkel kapcsolatos vádemelésben – ideértve az elütést, a rendőrök elkerülését, a meggondolatlan vezetést, a birtokháborítást, a nyilvános ittasságot és a megjelenés elmulasztását. , többek között.

Soros 659 000 dollárt dobott be a Loudoun megyei államközösségi ügyvédi versenybe Biberaj támogatásával a pozícióért, amelyet a hatalmas készpénzelőny ellenére csekély, 49,5-47,5%-os különbséggel nyert meg. 2020 januárjában esküdt be a posztra.

A múlt heti bejelentés után Biberaj azt állította, hogy ha mindezen bűncselekményeket büntetlenül hagyják, az irodája több erőforrást fordíthat olyan súlyosabb bűncselekmények áldozataira, mint a „gyilkosság, nemi erőszak és családon belüli erőszak, nem pedig gyorshajtás”.

george soros prosecutors 052
Buta Biberaj államügyész bejelentette, hogy hivatala nem vesz részt közvetlenül a vétség vádjával kapcsolatos vádemelésben.

Mint mindig, a retorika elárulja a tényeket. Biberaj pontosan azokat a bűncselekménytípusokat hanyagolta el , amelyekre Biberaj állítása szerint összpontosítani akar.

A Loudoun megyei felügyelőbizottság úgy döntött, hogy a 2021-ben igényeltnél kisebb költségvetés-emelést ad Biberaj irodájának a nagy fluktuáció és a családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyek kezelése miatt: a hivatalába érkezett 735 ügyből 491-et utasított el, így mindössze 8%-ot állítottak bíróság elé.

75 fős ügyészi névsor

Biberaj csak egyike annak a 75 ügyésznek országszerte, akiket Soros támogatott bűnpárti beállítottsága miatt, amint azt a Rendészeti Jogvédelmi Alap legutóbbi jelentése megállapította. Miután több mint 40 millió dollárt fektettek be ebbe a projektbe, a Soros által támogatott ügyvédek (és ideológiai szövetségeseik) mára az amerikaiak legalább egyötödét képviselik.

Ez a 40 millió dollár cseppet jelent a politikai birodalmát támogató 32 milliárd dollárhoz képest. De azáltal, hogy a kulcsfontosságú helyi fajokra összpontosít, Soros óriási hatással van az emberek életére.

A törvényhozás megváltoztatása és a törvény megváltoztatása sokkal ijesztőbb, mint egy olyan személy megválasztása, aki megtagadja a törvény végrehajtását. Soros ügyészei sok esetben elutasítják az ügyek vádemelését, vádemelést vagy laza vádalkukat – megkerülve a könyvekben szereplő törvényeket.

soros graphic
Soros 40 millió dollárt költött arra, hogy az ország nagyvárosaiban és területein ügyészeket válasszanak.

Annyira kirívóak a Soros által támogatott progresszívek tettei, hogy a történelemben először váltak ismertté ezek az ügyészek – legyen szó a St. Louis-i körzeti ügyészről, Kim Gardnerről, aki a McCloskeyék üldözése miatt került a címlapokra, mert megvédték otthonukat a zavargók ellen. , a chicagói Kim Foxx, aki a színész Jussie Smollett Jussie Smollett elleni gyűlöletbűncselekménye utáni leplezési kísérletben játszott szerepéről ismert, valamint a most visszahívott San Francisco-i Chesa Boudin, a hatvanas évek radikálisainak fia, akit Bill Ayers terrorista nevelt fel és hatékonyan. legalizálta a bolti lopást a városban.

A katasztrófa katalógusa

Noha egy valóban átfogó „a legrosszabb legjobb” Soros-ügyészi lista összeállítása több kötetet is megtölthet, íme, csak néhány kiemelés:

  • Tíz nappal hivatalba lépése után Mike Schmidt portlandi ügyész (Soros 320 000 dollár támogatásával) bejelentette, hogy megtagadja a 2020 nyarán zajló zavargások vádemelését, ehelyett megvédte őket. Annak ellenére, hogy a garázdaság bűncselekmény, nem indít eljárást ezekben az esetekben.
  • Nem hajlandó büntetőeljárást indítani olyan személyek ellen is, akik „béketisztbe való beavatkozás, másodfokú garázdaság, első vagy másodfokú szabálysértés, harmadfokú szökés, valamint külön vádemelés nélkül elkövetett zaklatás és garázdaság miatt indítottak eljárást. .”
  • A philadelphiai Larry Krasner (amelyet Soros közel 1,5 millió dollárral támogat) a 2018-as hivatalba lépése utáni két év során a lövöldözési esetek több mint 60%-ában és az illegális lőfegyverekkel kapcsolatos ügyek 37%-ában vádat ejtett. Nem véletlenül nőtt a lövöldözések és a gyilkosságok száma azóta. 2020-ban Philadelphiában az elmúlt 30 évben a legalacsonyabb számú bűncselekményt indítottak büntetőeljárás alá – annak ellenére, hogy a városban 499 emberölést követtek el, ami több, mint New Yorkban, ahol a lakosság ötszöröse. Tájékoztatásul: hivatalba lépése évében 351 emberölés történt. A városban 2021-ben rekordszámú 562 emberölés történt, 2022-ben pedig enyhe csökkenés 516-ra, ami még mindig jóval magasabb, mint hivatalba lépésekor.
  •  Soros 275 000 dollárt költött Kaliforniában a Contra Costa megyei ügyész Diana Becton támogatására, akit a felügyelőbizottság kiválasztott elődje hátralévő idejére, akit hamis tanúzás miatt ítéltek el. A megüresedett állás betöltésére irányuló kiválasztási folyamat része egy kérdőív, amelyben Becton többször is plagizált válaszokat, köztük Martin Luther King Jr. idézeteit, amelyekről úgy gondolta, hogy nem fogják felismerni. A testület öt tagja közül három mégis őt választotta, és később 2018-ban megnyert egy DA-versenyt. Becton korábban soha nem szolgált ügyészként. Azok a bűncselekmények, amelyek ellen Becton nem fog vádat emelni: a falfirkálás, hacsak nem sérti a politikai érzékenységét. Miután egy házaspár állítólag átfestett egy Black Lives Matter falfestményt, három vétség miatt emelt vádat ellenük, köztük állampolgári jogok megsértése (gyűlölet-bűncselekmény vádja), vandalizmus.
  •  Soros 1,4 millió dollár adományozásával támogatta Aramis Ayala-t, hogy Orlando állam ügyésze legyen a floridai kilencedik bírósági körzetben. A tényleges következmények helyett Ayala úgy próbálta megbüntetni a bűnözőket, mint az óvodások, és felnőtt időkorlátot adott nekik, és ejtették vádjaikat, cserébe azért, hogy megnézzenek egy oktatóvideót, amely a bűncselekményekkel való ellenállásról és a törvénysértés veszélyeiről szól. Ironikus módon ez a gyakorlat megtanítja nekik, hogy nem sok veszély jár a törvény megszegésével.

Politikai kudarcok, amelyek megölnek

Ha valóban működne a hirdetett progresszív rendészeti filozófia, miszerint a figyelem elterelése a kisebb bűncselekményekről csökkentené a súlyosabb bűncselekmények számát, akkor nem láttuk volna a 2020-ban kezdődött és a mai napig tartó országos bűnözési hullámot, és nem is. különösen azokban a városokban, amelyek ezt a filozófiát követik.

Soros milliókat költött e szélsőséges büntető igazságszolgáltatási filozófiák támogatására, de sem ő, sem az általa támogatott ügyészek nem sajnálják a vagyon elleni bűncselekmények, rendbontások vagy akár gyilkosságok növekedését.

Azon fiatal férfiak, különösen fekete és spanyol származású fiatalok száma, akiket meggyilkoltak olyan helyeken, mint Chicago, Philadelphia és Baltimore a „Megfizesd a rendőrséget”, a „Nincs óvadék” és a „Növeld az életkort” törvények hatályba lépése óta. az egekbe szökött. Nincs szégyenük?

Forrás:nypost.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Az ügyész számára a munkakerülés legegyszerűbb módja, ha elutasítja a feljelentést..

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához