2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

VDTA-hírlevél – január 7.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
vdta logo 2 szelesebb

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Tisztelt Védőtársunk!

Visszatekintve az indulásunk óta eltelt hat hónapra, látható és jól érzékelhető eredményeket könyvelhetünk el 2021-ben. Köszönet mindazoknak, akik csatlakoztak és egyre határozottabban kiálltak a normalitás, vagyis az emberiség alapértékei mellett. Kétségünk ne legyen, az idei év, 2022 még keményebb kihívásokat tartogat.

Apáink generációja, akik megélték a II. Világháború borzalmait, majd 1956 forradalmát, a szocializmus abszurditását, egy reményteli rendszerváltást 30 évvel ezelőtt, majd kétszer, 1994-ben és 2002-ben a kihalni képtelen szocialista eszmeiség restaurációját, most velük együtt mi is újabb történelmi léptékű választás elé nézünk 2022 tavaszán. A normalitás védelme ugyanis támadás alatt van, és a forrongó Európát látva egyre képlékenyebbé válik a korábban a nyugalom és a rend alapján álló társadalmi stabilitás. Mesterségesen gerjesztett indulatok kísértik az embereket, káoszba taszítva a félrevezetett tömegeket. Már nem ideológiák küzdenek és nem politikai célok vitáját látjuk, hanem az élhető és elfogadhatatlan létezés feszül egymásnak életünk egyre több területén.
Az előtüremkedő kihívások miatt a Védett Társadalom Alapítvány, mint nemzetközi szerveződés, az idei évben célul tűzi ki, hogy akciók keretében kívánja megértetni a normalitás megőrzésének fokozott kényszerét. Találkozók, közös demonstrációk, alkotói műhelyek létrehozása, a civil világ erejének bizonyítása szerepel terveinkben. Naponta kell éreztetni, főként az ostobaság párti ellenfelekkel, a normalitás létezésének alternatíva nélküliségét.

Hírlevelünkben, Facebook-csatornánkon, az induló híroldalunkon rendszeresen jelezzük, mit, hol hogyan kívánunk tenni, és persze azt is, ki miként csatlakozhat kezdeményezéseinkhez. „Evangelisták” tucatjait készítjük fel itthon és nemzetközi szinten, akik az adott helyszíneken erőtereket hoznak létre és védik értékeinket az Önök – támogatóink, védőtársaink – segítségével.

Engedjék meg, hogy a Védett Társadalom Kuratóriuma, valamint az Alapítvány munkatársai a győzelem irányába mutató esztendőt kívánjanak mindazoknak, akik velünk tartanak, és akik hisznek a normalitás erejében.

Üdvözlettel,

Földi László
Védett Társadalom Alapítvány
elnöke

 

A Védett Társadalom Alapítvány aktuális sajtómegjelenései:

  • Földi-Kovács Andrea újévi üzenete a katolikus.ma portálon
  • Földi László Szilveszteri tabula rasa című írása a Magyar Nemzetben
  • Földi-Kovács Andrea a karácsony szó betiltásáról a december 19-i Kommentár Klubban 4:50-től – KATT IDE!
  • Káosz felé tart a világ? – Földi László az Ultrahangban

 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek