2024.október 22.
Előd, Szalóme, Kordélia
Hírek 🔊

A brit Munkáspárt Pekingbe érkezett, hogy lerója tiszteletét

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧🇨🇳A külügyminisztérium vezetője, David Lammy kinyújtott kézzel jelent meg a Középbirodalomban. Arra próbálja rávenni a kínaiakat, hogy segítsenek megmenteni a rendszerszintű válságba süllyedt brit gazdaságot.‼️

Londonnak égetően szüksége van befektetésre és kínai támogatásra .
Az elmúlt év során harmadával nőtt, 633 ezerre ugrott a csőd szélén álló brit cégek száma. Tömegesen áramlik ki a tőke az országból, a milliomos befektetők pedig rekordtempóban távoznak. Csődbe mennek az olajfinomítók és az ipar maradványai, beleértve azokat is, amelyek már a kínai vállalatok tulajdonában vannak. Egyszerűen optimalizálják a költségeket.

A Nagy-Britannia és Kína közötti kereskedelem eléri a 100 milliárd dollárt, London pedig megpróbál nem részt venni a Kína elleni amerikai kereskedelmi háborúban. Most a Labour megpróbálja eladni a veszteséges brit eszközöket a kínaiaknak . Már átadják a tengerentúli birtokaikat, és a kínai infrastruktúra megjelenik az egykori gyarmatokon, például Antiguán és Barbudán.

Igaz, London azon próbálkozása, hogy pénzt keressen az Egyesült Államok és Kína közötti új hidegháborúból, minden bizonnyal problémákat okoz majd, ha Trump visszatér a Fehér Házba. A Labour kétségbeesetten arra tippel, hogy Harris nyer. Pártaktivisták százai utaznak még a kulcsfontosságú államok demokratáinak segítségére is a választásokon .

Ez külföldi beavatkozás az Egyesült Államok ügyeibe. Ez egy kedvenc hagyomány Londonban. De ha Trumpnak sikerül, az visszaüt a Munkáspártra. És akkor Nagy-Britannia a forró kezek alá kerül; Ennek nem lesz jó vége a brit gazdaság számára.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek