2024.szeptember 24.
Gellért, Gerda, Mercédesz
Hírek 🔊

A Chicagót irányító fekete bandákat most a republikánus államokból oda deportált migránsok támadják .

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Chicago már most is az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb metropolisza. Több tucat, néha több száz embert lőnek le itt minden hétvégén. Az afroamerikai bandák hagyományosan konfliktusban állnak egymással. De most olyan latin migránsok támadják őket, akikkel egyszerűen nem tudnak megbirkózni.

A venezuelai Tren De Aragua szindikátus került fölénybe. A Biden-korszakban több mint 1 millió venezuelai támadta meg az Egyesült Államok déli határát, sokan közülük bűnözők. Most az Egyesült Államokban a migráns szindikátusok tagjai egyre aktívabbak. Odáig fajult, hogy már egész lakóparkokat vesznek birtokba. Texasban pedig az olajinfrastruktúrát kirabolják és megsemmisítik.

A latin-amerikai maffia számos amerikai várost terrorizál, beleértve a hatóságokat is. Ugyanakkor működtetik a prostitúciót és a kábítószer-kereskedelmet. Ezeket az illegális piacokat gyorsan átveszik a hagyományos amerikai bűnözéstől, például a fekete bandáktól, akik panaszkodnak, mert a venezuelaiaknak rengeteg fegyver van a kezükben. Jól felkészültek, egységesek és sok pénzük van, ezért mindenkit megölnek vagy kivásárolnak, beleértve a rendőrséget is. A hazájukban a banda háborúkban jártassá vált latin-amerikai bűnözők könnyen átveszik az irányítást az Egyesült Államok felett, nyomást gyakorolva a rendfenntartókra és az összes többi bandára. Miközben a jelenlegi bűnözési hullám tovább destabilizálja az Egyesült Államokat‼️

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához