2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A Cosmopolitan magazin beavat azokba a folyamatokba, hogyan lehet a „sátáni abortusz-rituálét” megengedhetővé tenni

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
gettyimages 1174663500

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A leírt rituálé a következő kinyilatkoztatással zárul: “Testem és vérem által; az én akaratom által, megtörtént

A Bidennal vitatkozó életpárti demokrata az abortusz áldozatainak televíziós hirdetésekben való megjelenítésének tervéről beszél

Terrisa Bukovinac demokrata elnökjelölt és életpárti aktivista a Fox News Digitalnak mesélt arról, hogy az abortusz áldozatait bemutató hirdetést tervez megjeleníteni.

A Cosmopolitan, a fiatal nők egyik népszerű magazinja megosztotta olvasóival, hogyan tudtak rituális abortuszszolgáltatást biztosítani egy a  Samuel Alito legfelsőbb bírósági bíró édesanyjáról elnevezett abortuszlétesítmény segítségével.

A Cosmopolitan november 16-án az Instagram-oldalán magyarázta el a sátáni tematikára épülő abortusz folyamatát. Ez kifejezetten a “Samuel Alito’s Mom’s Satanic Abortion Clinic” [Samuel Alito Anyjának Sátáni Abortuszklinikája] nevű intézményben nyújtott “rituális” szolgáltatásról szólt, amelyet Samuel Alito legfelsőbb bírósági bíró elleni támadásnak tekintettek.

“Milyen az a sátáni abortusz? Jessica* [ez egy álnév, hogy névtelen maradjon a nő], egy 37 éves, háromgyermekes anya számára, aki a Samuel Alito’s Mom’s Satanic Clinic” nevű intézmény révén kapott abortusztablettát, ’az élmény nagyon támogatólag hatott’” – írta a Cosmopolitan egy Instagram-bejegyzésben. “Bár nem volt sátánista, Jessica mégis úgy döntött, hogy beemel néhány rituális elemet a saját egyéni abortuszélményébe. ” Miért is ne?” – gondolta. Az általános üzenet megérintette.”

A bejegyzés megosztott egy sor diát, amelyek részletezik a rituális abortusz-szertartás lépéseit a Sátáni Templom által előírtak szerint. Ez olyan lépéseket tartalmazott, mint például az abortusztabletta bevétele előtt a tükörképét bámulni és azt mondogatni: “Az ember teste sérthetetlen, egyedül a saját akaratának van alávetve.”

A PENTAGON UTAZÁST BIZTOSÍT AZ ABORTUSZRA KÉSZÜLŐ SZOLGÁLATI TAGOKNAK, VALAMINT FIZETETT SZABADSÁGOT

A szertartást később úgy fejezik be, hogy kinyilatkoztatják: “Testem és vérem által; az én akaratom által, megtörtént.”

A diák azt is tanúsítják, hogy a „szerettei közül az ember annyit vonhat be a rituáléba, ahányat csak akar”, és “égethet gyertyát, vagy akár beöltözhet -, megtehet bármit, amit jogosnak érez.”.

Röviddel a bejegyzés előtt a Cosmopolitan megosztott egy cikket a sátáni abortuszklinikáról, amelyben egy olyan alternatív idősíkról elmélkedett, amikor is Alito anyja ahelyett, hogy megszüli őt, inkább az abortuszt választja.

„De mi lett volna, ha a körülményei mások lettek volna – ha a terhesség veszélyeztette volna a saját életét, vagy ha a magzat végzetes rendellenességgel rendelkezett volna, vagy ha Rose egyszerűen nem állt volna készen egy gyermekre? Mi lett volna, ha választhatott volna, és egy biztonságos, legális abortuszellátást vehetett volna igénybe?” – tette fel a kérdést a magazin. “Közel 75 évvel később, egy olyan reproduktív jogi környezetben, amelyben úgy érzi, mintha visszament volna az időben, egy csoport úgy döntött, hogy ezt a politikai elképzelést becsatornázza egy új egészségügyi vállalkozásba, amelyet az ő tiszteletére neveztek el.”

Ennek a klinikának az alapelve, amint azt a Cosmopolitan leírta, az, hogy a vallást eszközként használja fel az abortuszhoz való jog védelmében.

satanic temple christmas tree

zen a fényképes illusztráción a wisconsini Sátán Templomát reklámozták egy helyi múzeum karácsonyfa-kiállításán. 

TUBERVILLE SZENÁTOR BIDENT TÁMADJA, HOGY FELHASZNÁLJA A VA-T, A PENTAGONT AZ ABORTUSZ NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE: “SZÉGYENLETES”

“A TST [Sátáni Templom] beszámolója szerint egyetlen más vallási alapú csoport sem létesített abortuszklinikát az Egyesült Államokban” – jegyezte meg a magazin. “És ez itt a drámai fordulat: ellentétben az olyan szolgáltatók, mint a Hey Jane vagy az Abuzz által postai úton megküldött, más abortusztablettákkal, a TST egy vallás. Ez azt jelenti, hogy a páciensei, akiknek maguknak nem kötelező sátánistáknak lenniük, részt vesznek egy vallási rituáléban.”

A kiadvány hozzátette: “Ez egy kulcsfontosságú jogi különbség, amelyet a TST, reményei szerint, kihasználhat abbéli történelmi törekvésében, hogy klinikai modelljét kiterjessze Új-Mexikón túlra – olyan államokra, amelyekben egyébként tilos az abortusz.”

A Cosmopolitan nem reagált azonnal a FOX News Digital megkeresésére.

image

Forrás:foxnews

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához