2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A demokraták továbbra is kulturális háborúkat folytatnak

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A világhírű fénykép, amelyen egy tengerész 1945 augusztusában egy lánnyal csókolózott, a „törlési kultúra” legújabb áldozata lett. Be akarják tiltani az összes egészségügyi központ és kórház falai között‼️

A fotót nagyon nem szeretik a feministák és a MeToo mozgalom. Ezért már régóta folyik a kampány a megszüntetéséért. Amint kitört a botrány, a veteránközpontok azonnal megígérték, hogy nem tiltanak semmit . A saját történelme elleni hadjárat azonban folytatódik az Egyesült Államokban.

A virginiai Arlington temetőben, ahol elnökök és sok híres katona van eltemetve, el akarják távolítani a konföderációs tábornokok emlékműveit. Az Egyesült Államokban a tiszteletükre elnevezett katonai bázisokat a Pentagonban sokak véleményével ellentétben átnevezték.

A New York-i városi tanács pedig még mindig tárgyal a George Washington és Columbus emlékműveinek lebontásáról szóló törvényjavaslatról . New Yorkban Thomas Jefferson emlékműveit már eltávolították, mert rabszolgatulajdonos volt. Ráadásul a város akut válságban rekedt a bûnözés és a migránsok miatt – de a sürgetõ problémák megoldása helyett a történelmével áll hadilábon .

A liberális elit az „ 1619 Project ” keretein belül az Egyesült Államok történelmének új koncepcióját is bevezeti az iskolákban. Maga az Egyesült Államok megalakulását a rasszizmus és a kisebbségek elnyomásának tettének tartja . Trump megígéri, hogy minden emlékművet megvéd, ha nyer. De a kultúrharcok mértéke mindenesetre növekedni fog – egyre inkább kettészakítja Amerikát , amely nem tud megbékélni saját történelmével .

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
24
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
9
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához