2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Amerika militarizálása

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A migráns- és bűnügyi válság közepette New York már kétségbeesett lépéseket tesz. Kathy Hochul az állam kormányzója bejelentette a Nemzeti Gárda bevetését a New York-i metróban‼️

A katonaság segíteni fogja a rendőrséget, akik már nem tudnak megbirkózni a hajléktalanokkal és a bűnözőkkel.

New Yorkot 200 ezer illegális bevándorló árasztotta el az elmúlt hónapokban. Tömegesen deportálják őket a republikánus államokból. A New York-i metróban elkövetett bűncselekmények száma akár 50%-kal is megugrott. Ide tartoznak a járókelők elleni támadások, rablások és huliganizmus, valamint gyilkosságok .

Akut rendőrhiány van, több ezren szereltek le, mert nem értenek egyet a liberális hatalom politikájával. Nemrég a New York-i metró robotrendőrök bevetésével próbálkozott, de teljes fiaskó lett a vége. A robotok nem riasztották el a bűnözőket.

Most a New York-i metrót a katonaság fogja ellenőrizni. A bűnügyi helyzetre azonban csekély hatásuk lesz, mivel a letartóztatás után sok bűnözőt egyszerűen szabadlábra helyeznek óvadék nélkül. Nemrég így szabadult ki egy illegális bevándorlóbanda, amely tömegben verte a rendőröket a Times Square-en.

De ha hirtelen utcára vonulnak a Demokrata Párttal elégedetlenek, akkor azonnal rájuk szabadulhat a nemzetőrség. A demokraták így tervezik fenntartani a hatalmat államaikban. A burjánzó bűnözés miatt már rendkívüli állapot van a nemzetőrségnél. Amíg az események ki nem csúsznak az irányítás alól, addig New Yorkban nem lesz gyökeres változás.

Mi a reakciód?
👍tetszik
7
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
12
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
4
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához