2024.május 8.
Mihály, Győző

A gyermekáldás csodájáról szól az Auchan Magyarország legújabb reklámfilmje (+VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
auchan

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Végre egy multi, amelyik nem az LMBTQ-témát erőlteti orrvérzésig.

Az elmúlt időben hozzászokhatunk, hogy a legtöbb multinacionális cég – meglovagolva a nyugati korszellemet – rendre támogatását fejezi ki az LMBTQ-közösség és más kisebbségek mellett. Az érzékenyítésnek eddig mindössze egyetlen szabálya volt: a felkarolt csoport nem lehetett sem fehér, sem keresztény, sem heteroszexuális.

Most azonban akadt egy nagyvállalat, amelyik nem volt rest egy fehér férfi és egy fehér nő gyermekvállalásból fakadó örömét bemutatni.

Az Auchan Magyarország legújabb reklámfilmjében egy fiatal család életébe pillanthatunk bele, ahogy a kisbaba érkezésével igyekeznek egyre tudatosabban élni.

“Új életükkel kapcsolatban ezer kérdésük van. Az élet minden kérdésére nem tudjuk a választ megadni, de nálunk mindenki megtalál mindent ahhoz, hogy el kezdhessen tudatosabban élni” – olvasható az Auchan videójának leírásában a YouTube-on.

 

 

Ismerve a multik profitmaximalizáló üzletpolitikáját, az, hogy a fenti reklámfilm a Pride-hónap kellős közepén nem az LMBTQ-közösség irányába érzékenyít, hanem egy hagyományos, férfiből és nőből álló család gyermekvállalását és az azt övező örömöt mutatja be, meglehetősen jó ómen a számunkra. Ezek szerint a magyar társadalom (az Auchan potenciális vásárlói hada) egyelőre még nyitottabb a normalitásra, mint a különböző devianciákra. Adja Isten, hogy ez így is maradjon.

 

P.S.: Ettől függetlenül, aki teheti, magyar termelőktől, kis- és középvállalkozóktól vásároljon magyar terméket – ezzel is pörgetve a helyi gazdaságot, és belföldön tartva a profitot.

 

(Kiemelt képünk forrása: Auchan Magyarország YouTube-csatorna)

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek