2024.április 19.
Emma, Malvin, Zseraldina

„Magyarország az új Svájc” – Ignaz Bearth a térdelésről, a Pride-hónapról és a magyar nemzeti szuverenitásról

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
ibok

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ignaz Bearth svájci származású konzervatív véleményvezér portálunk rendelkezésére állt egy rövidinterjú erejéig, és megosztotta véleményét néhány aktuális kérdésről. A véleménydiktatúra elől Magyarországra menekült influencer többek között elmondta, mit gondol a BLM-mozgalom miatt térdelő angol válogatottat kifütyülő gyerekekről, a balliberális médiadiktatúráról, a Pride-hónapról, és Magyarország csörtéjéről az olajembargóval kapcsolatban. Bearth szokásához híven ezúttal is őszinte és szókimondó válaszokat adott kérdéseinkre.

– Június 4-én a Magyarország-Anglia Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték, ugyanis az UEFA szerint a magyar szurkolók rasszista viselkedést tanúsítottak a tavaly nyári Európa-bajnokságon. Az MLSZ azonban egy szabályt kihasználva közel 40.000 14 év alatti gyermeknek tette lehetővé a találkozó ingyenes megtekintését. A háromoroszlánosok szokásukhoz híven ezúttal is a rasszista és fehérgyűlölő BLM-mozgalom jelképével, a térdeléssel kezdték a meccset, amire a jelen lévő gyermekek és kísérőik fütyüléssel válaszoltak. Mind a magyar, mind a nemzetközi balliberális sajtó ettől a rasszistának titulált gesztustól volt hangos a mérkőzés csodával felérő kimenetele helyett. Ön szerint helyesen cselekedtek a fiatalok? A woke oldalnak semmi sem szent, hogy még a gyermekeket is képes össztűz alá venni?

– Arra használják a Soros-féle BLM-ideológiát, hogy manipulálják gyermekeinket, és beléjük sulykolják multikulturális kommunista agendájukat. Fontos, hogy ezekkel a bűnözőkkel szemben közös erővel húzzuk meg a vörös vonalat! Jó látni, hogy Magyarország még mindig erős, és szolidárisan, egységben áll ki ezekkel a fizetett Soros-bűnözőkkel, illetve a nyugati média udvari riportereivel szemben. A legnagyobb tiszteletem Magyarországnak!

– A svájci médiában lehetett olvasni a mérkőzésről?

– Igen, még a hazug svájci sajtó is beszámolt az eseményekről. A Blick.ch például magyarországi botrányról beszél, mivel – ahogy írják –, több ezer szurkoló volt a stadionban a tiltás ellenére. Svájc mára a nyugati multikulturális szélsőségesek vazallusává vált, Angliához és Németországhoz hasonlóan.

– A médiánál maradva, Magyarország és az EU legutóbbi csörtéje az olajembargóról nagy vihart kavart szerte a kontinensen. Nyilvánvaló hazugságokkal és ferdítésekkel Orbán Viktort Putyin bábjának titulálták, egy szót sem ejtve arról, hogy a teljes embargó milyen aránytalan károkat okozott volna Magyarországnak. Mik voltak az Ön tapasztalatai, hogyan állt hozzá az esethez a német nyelvű sajtó?

– Őszintén meg kell mondanom, nagyon boldog vagyok, hogy a gyönyörű Magyarországon élhetek. Ez az ország egy egyedi karaktert mutatott és semleges maradt a nyugati deepstate USA/NATO és Oroszország/Kína között zajló konfliktusban. Nincsen még egy ilyen ország Európában, amely nem követi se az orosz, se a nyugati-amerikai érdekeket, hanem ehelyett azt tartja szem előtt, hogy mi jó a magyar népnek és a magyar nemzetnek.

A német nyelvű sajtótermékek szinte mind a Nyugat vazallusai, és ahogyan Németország politikája külföldről irányított, úgy igaz ez a médiájukra is. A multinacionális vállalatok játékszerei és eszközei ők, akik nemhogy Európa, de még Németország érdekeit sem képviselik.

Ukrajnában jelenleg tanúi vagyunk Oroszország harcának a mélyállamokkal szemben, más szóval élve, az egypólusú világrend bipolárissá való átalakulásának. Azonban ez a geopolitikai helyzet egyúttal nagy lehetőséget jelenthet Magyarország számára a trianoni igazságtétel tekintetében.

– És a valóban jobboldali közegben hogyan értékelték Orbán győzelmét?

– A nemzeti konzervatívok és a hazafiak világszerte örültek Orbán és a Fidesz fenomenális győzelmének Sorossal és a mélyállammal szemben. Magyarország megállta a helyét a magyar belügyekbe beavatkozni kívánó külföldi hatalmak ellenében. Bravó!

– Június van, avagy a Pride-hónap. Azt láthatjuk, hogy évről évre egyre tovább megy a balliberális agenda, feszegeti a határokat, és látszólag egy permanens forradalmat folytatnak. Ön mivel magyarázza, hogy egyre szélsőségesebb dolgok történnek júniusban?

– Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az intenzív erejű, radikális propaganda a globalista agenda terjedését szolgálja. A radikális globalisták azon dolgoznak, hogy befolyásolják a szuverén demokratikus államok politikáját és manipulálják azok választásait. Ukrajna, Ausztria, Németország, Olaszország, Franciaország, USA, Kazahsztán, Fehéroroszország – világszerte tapasztalható ez a jelenség. Valójában azok a legnagyobb antidemokraták, akik leginkább hirdetik a demokráciát – elég csak Svájcra tekinteni.

– Svájcban mennyire van lehetőség felszólalni az LMBTQ-lobbi térnyerése ellen? Hol tart most a véleménydiktatúra gőzhengere?

– Általánosságban véve fontos, hogy világszerte támogassuk, építsük és hálózatba szervezzük az alternatív médiát, hogy ezzel semlegesítsük a globalisták propagandáját. Ilyen projekt például a balatoni német nyelvű közösség is, amely jelenleg is bővítés alatt áll, és már megalapítottunk 6 támogató csoportot. A weboldalamon (Ignaz-Bearth.de) olyan Németországból, Hollandiából, Svájcból, Ausztriából és Oroszországból Magyarországra érkező nyugati bevándorlókról lehet olvasni, akik kiállnak Magyarország, Orbán Viktor és a magyar emberek mellett. A Balatonnál többek között olyan embereket láttam már vendégül, mint a volt osztrák alkancellár Heinz-Christian Strache, Martin Sellner, az osztrák identitárius mozgalom vezetője, vagy az AfD brandenburgi és németországi ex-elnöke, Andreas Kalbitz.

A nyugati emberek nagyon tisztelik és szeretik Magyarországot, mára ti lettetek az új Svájc, hiszen szuverének és semlegesek tudtatok maradni.

 

Ignaz Bearth-tel korábban videós interjút készítettünk a VDTA Youtube-csatornájára, melyet az alábbiakban tudnak megtekinteni:

 

 

Kiemelt képünkön Ignaz Bearth. Fotó: Havran Zoltán / Magyar Idők

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Ungarn ist eine vernünftige Nation, die standhaft bleibt. Hier wird für das Volk regiert und nicht für fremde, dubiose Interessen und gemeingefährliche Ideologien.
    Der dekadente Westen kniet nicht mehr in den Kirchen, sondern vor seinen selbst erwählten Götzen, das ist entwürdigend.
    Der Mensch hat seine Würde allein durch Jesus Christus❗

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek