2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

A lány, aki megtért és otthagyta az OnlyFans-t

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Nala az egyik legjövedelmezőbb tartalomgyártóként milliárdokat keresett, most egy TikTok videóban mesélte el, hogy hogyan lett keresztény. Története nagy sebességgel terjed az X-en.

Oli London, brit média személyiség tette közzé pénteken az X-en azt a videót, amelyben egy korábban OnlyFans modellként tevékenykedő fiatal nő meséli el a megtéréstörténetét. Nala négy évet töltött el a digitális prostitúcióról elhíresült weboldalon, ahol pornográf felvételeket készített. Az életútja azonban nemrégiben jelentős fordulatot vett. A megtéréséről szóló videót a TikTokon (ahova eredetileg öt nappal ezelőtt feltöltötte) már 680 ezren, az X-en pedig 750 ezren tekintették meg.

A videó elején megtudjuk, hogy Nala sok kérdést kapott a követőitől, miután Decembertől kezdve változás állt be a TikTok videói tartalmában. Az átszexualizált videók helyett például a bemerítkezéséről és egy keresztény dicsőítő konferenciáról is osztott meg tartalmat.

A volt OnlyFans modell a videóban kifejti, hogy egy baptista lelkipásztor lányaként nőtt fel, gyerekkora óta gyülekezetbe járt és magántanuló is volt. Sokáig úgy érezte egyfajta burokban él. A szüleivel nem volt kimondottan jó kapcsolata, ráadásul középső gyermek volt, négy testvérrel. Fiatalkorában sem barátokkal, sem jó példaképekkel nem rendelkezett.

Az OnlyFans fiókját négy évvel ezelőtt indította el, amely (a trendekkel ellentétben) szinte azonnal a fellegekbe repítette anyagilag. A New York Post szerint Nala már az első hónapban 85 ezer dollárt keresett, a későbbiekben pedig havi 300 ezer dollárt tehetett zsebre. Emellett több, mint 1 millió követővel rendelkezett és mintegy 7000 férfi fizetett elő a tartalmaira.

,,Rendkívül lázadó gyerek voltam” – mondta, majd hozzátette, hogy valószínűleg az OnlyFans iránti érdeklődését is a lázadás inspirálta. Fontos volt számára a függetlenség, ezért úgy gondolta férje sincs szüksége, aki gondoskodna róla, meg tudja ezt tenni ő maga is. Ez így is lett, ugyanis rövidesen az OnlyFans top tartalomgyártói közé került, a legfelső 1%-ba.

Sokan állíthatják, hogy az OnlyFans tartalmai között legfőképp erotikus képeket találhat az odalátogató, ám Nala nem kertel: ,,4 évig pornóztam” – mondta. Tevékenysége rendkívül népszerűvé tette az interneten.

Új kezdet

A változás végül egy párkapcsolaton keresztül jött el az életébe. Nala találkozott egy férfival, aki ,,megmutatta [neki] Isten szeretetét”. Így emlékszik vissza: ,,Biblia verseket küldött nekem, imádkozott értem és először csak barátok voltunk.” Úgy látja a Szentlélek rövidesen vonzani kezdte a kereszténység felé, amelynek ő kezdetben erőteljesen ellenállt. Hamarosan azonban belátta, hogy fiatal korának rossz tapasztalatai miatt nem érdemes leírnia a kereszténységet. Rájött, hogy valójában nem a kereszténységgel volt problémája, hanem az üres vallásossággal.

Nala OnlyFans fiókját és explicit felvételeket tartalmazó X oldalát is törölte. Az anyagiakkal kapcsolatban így fogalmazott: ,,Az ördög tényleg meg tud nekünk adni dolgokat ebben az életben. Azonban a költségvetése véges.” Ez azonban nem mérhető ahhoz, amit az ember Istentől kaphat a megváltásban: a pokol helyett, az örök életet.

,,Erről [az OnlyFans-en történő pénzkeresésről] mind lemondok Krisztusért. Tényleg hívő lettem, és ezt sosem vonnám vissza. Isten radikális módon kimentett a sötétségből.”

Az OnlyFans jelenségről Földi-Kovács Andrea videóját is ajánljuk a témában:

Mi a reakciód?
👍tetszik
70
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
4
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
2
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához