2024.május 13.
Szervác, Imola, Imelda

A New York-i ügyészek és Trump közötti jogi háború a tetőfokához közeledik

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Trump ügyvédei nem találtak 460 millió dollárt az ügyészi követelés kifizetésére. Most Trump tulajdonát kisajátíthatják‼️

Az ingatlanok értékének állítólagos felduzzasztásával kapcsolatos vádakról beszélünk. Az eset példátlan. New York állam történetében először fordul elő, hogy egy cikk alapján bíróság elé állítanak valakit anélkül, hogy konkrét károsultat fel tudnának mutatni. De ez nem akadályozta meg az ügyészeket, hogy Trumpot bűnösnek találják és megpróbálják tönkretenni.

Most Trump ingatlanait támadás érheti, a Trump Tower felhőkarcolóját egyszerűen elvehetik. A demokraták már azt javasolják, hogy ott helyezzék el a New Yorkot elárasztó illegális bevándorlókat. Trumpot minden lehetséges módon kiszorítják az államból.

De vele együtt sok más vállalkozás is menekül az államból, attól tartva, hogy ők is így járnak és tönkre teszik őket. New York már 550 ezer lakosát veszítette el és 158 vállalat 1 billió dolláros tőkével hagyta ott a káosz felé haladó államot. New Yorkban bezár a legnagyobb fegyvergyár, a 200 éves múlttal rendelkező Remington is. Trump mindenkit arra bíztat, hogy kövessék őt Floridába.

New York gyorsan a harmadik világ országaival válik egyenrangúvá, hajléktalanok és migránsok seregével az utcákon, valamint a bűnözés növekedésével. Ellenben, ha Trump elnök lesz, vélhetően bosszút áll és csökkenti majd a szövetségi támogatásokat New Yorknak, ahol már most is lyuk van a költségvetésben. Így az Egyesült Államok legnagyobb liberális metropoliszának gettósodása csak tovább gyorsul.

Mi a reakciód?
👍tetszik
14
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek