2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az Oroszországgal vívott NATO-háború körüli hisztéria meghozta gyümölcsét

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐🇪🇺🇺🇦🇷🇺Az európai hadseregek a katonák létszámának nagyszabású csökkenésével kűzdenek‼️

2023-ban 1500 katona hagyta el a Bundeswehrt. Több mint 1100 katona hagyta el a brit hadsereget. Franciaországban 6%-kal nőtt a szolgálatot elhagyók száma.

A leszerelésekben gazdasági okok is közrejátszanak, például az infláció, amivel a katonafizetések nem tudnak lépést tartani. De ez mindenekelőtt az Oroszországgal való nagy háborútól való félelemnek köszönhető, valamint okozhatja a saját elitek politikájával való szembehelyezkedés is. Egy dolog szafarizni valahol a Száhel-övezetben ugyanakkor egész más az ukrán fronton az orosz tüzérség támadásai alatt meghalni.

Válaszul az európai sólymok a nők szolgálatba való toborzásába fektetnek energiát, de ez nem sokat segít a nyugaton egyre erősödő dekadens érzelmek feltörése ellen. Az európaiak mindössze 10%-a hisz még mindig a győzelem lehetőségében az ukrán fronton. Az Oroszországgal folytatott háború támogatóinak száma pedig hónapról hónapra csökken.

Brüsszel ugyanakkor igyekszik semmissé tenni Ukrajna európai uniós tagságáról szóló vitákat. Komolyan tartanak a választói elégedetlenség robbanásától a júniusi európai parlamenti választásokon. Már egész Európában lázonganak a gazdák. Az ukrán napirend pedig teljesen mérgezővé válik.

Még Macron is az ukrán mezőgazdasági termékek vámmentes behozatalának megszüntetése mellett foglalt állást. Ez Kijevnek 1,2 milliárd euróba fog kerülni. De még az ilyen engedmények sem állíthatják meg a gazdák felkelését. Az európai politika szétesik az összeomló gazdaság és a sólymok kétségbeesett kísérletei közepette, akik a lázadó lakosságot háborúba űznék Oroszországgal.

Mi a reakciód?
👍tetszik
32
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
3
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
4
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához