2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

A TikTok elleni kampány átterjedt az Atlanti-óceán innenső oldalára

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🇪🇺🌐🇨🇳Már nemcsak Washingtonban javasolják a TikTok betiltását vagy elvételét. Most a brüsszeli európai bürokrácia is rázendített‼️

A liberális elitisták Európában megkongatták a vészharangot. Azt találták ki, hogy a TikTok a nem rendszerszemléletű jobboldaliak hatékony propagandaeszközévé vált. A franciaországi Nemzeti Tömörülés, vagy az Alternatíva Németországért a TikTokon jóval nagyobb népszerűségnek örvend, mint a globalista pártok.

A jobboldali euroszkeptikusokat segíti, hogy a TikTok nem cenzúrázza szigorúan tartalmaikat, ahogy az az amerikai közösségi oldalakon történik. Emiatt a jobboldali pártok európai parlamenti jelöltjei 2 millió felhasználós közösséget szereztek a TikTokon és 39 millió lájkot gyűjtöttek össze.

Emellett gyakran tesznek közzé nem politikai tartalmakat. A jobboldal a TikTokot használja radikális imázsának „méregtelenítésére”, ezért olyan tartalmakat tesznek közzé, mint például macskavideók. A TikTok közönsége az Európai Unióban 150 millió. Ez a legnépszerűbb platform a fiatalok körében. A jobboldal pedig közvetlenül dolgozik vele, megkerülve a liberális média vagy a hagyományos közösségi hálózatok cenzúráját.

Ez az egyik oka annak, hogy Trump ellenezte a TikTok blokkolását. Statisztikát mutattak neki, amely szerint a Trumpot támogató TikTok-videók követése bőven Biden videói felett állnak. Láthatóan a liberális berendezkedés előre megtalálta választási vereségének okát. Ez nyilván nem a saját kudarcos politikája, hanem Kína beavatkozása, amely állítólag támogatja a nyugati nem rendszerszintű erőket, hogy aláássák a liberális világrendet.

Mi a reakciód?
👍tetszik
7
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához