2024.március 29.
Auguszta, Bertold

“A történelem legnagyobb sátáni összejövetele” maszkot és oltást igényel

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
3 258 600x420

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A bostoni Sátán Temploma lesz a helyszíne a “történelem legnagyobb sátáni összejövetelének” a jövő hónapban, a résztvevőktől pedig megkövetelik az oltást és a maszkot.

Ahogy arról a Gateway Pundit korábban beszámolt, a SatanCon-t a tervek szerint Bostonban rendezik meg 2023. április 28-30. között.

A Sátán Temploma a teltházas eseményt ismertető weboldalán azt közli, hogy “A Satancon résztvevőinek 18 évesnek vagy annál idősebbnek kell lenniük, és igazolniuk kell a COVID elleni oltottságot. A résztvevőknek N-95, KN-95 vagy eldobható sebészeti maszkot kell viselniük. Arctakarások, kendők és szövetmaszkok használata nem megengedett.”

A maszk és az oltás megkövetelése ironikus, mivel “csoportjukról” azt állítják, hogy “A Sátáni Templom küldetése az, hogy az emberek közti jóindulatra és empátiára buzdítson, utasítsa el a zsarnoki hatalmat, támogassa a tényleges józan észt és igazságosságot, és hogy az emberi lelkiismeret által nemes törekvésekre késztessen.”

A kongresszus a Sátán Temploma tizedik évfordulóját ünnepli.

A Sátáni Templom a honlapján azt ígéri, hogy a kongresszus “az istenkáromlás és az emlékezés hétvégéje lesz Bostonban”.

“Ezt az eseményt Michelle Wu bostoni polgármesternek szentelik azon alkotmányellenes erőfeszítéseiért, hogy a TST-t távol tartsa Boston közterületeiről” – jelentette ki a szervezet. “A TST SatanCon 2023. április 28-30. között lesz a Massachusetts állambeli Boston történelmi belvárosában, témája: “Hexennacht (Boszorkányok Éjszakája) Bostonban”. A résztvevők szórakozhatnak a kampányunkban részt vevők és gyülekezeteink által bemutatott előadásokon és vitafórumokban, valamint az esti szórakozásban és a Sátáni Vásárban.”

A szervezet nem jelentette be a sátáni összejövetel helyét; de ha rákattint a hotelfoglalásra, a rendszer átirányítja a Boston Marriott Copley Place-en történő szobafoglalásra.

A konventre szóló jegyek 95,00 dollártól kezdődnek és 160 dollárig terjednek.

Azok, akik megvásárolják a “Démoni Kör” 160 dolláros jegyeit, hozzáférést kapnak a “Sátáni Vásár”-hoz, a “helyszíni műsorokhoz”, kapnak egy hivatalos TST SatanCon 2023 pólót, TST SatanCon 2023 matricákat és egy SatanCon 2023 kitűzőt.

A tavalyi konferencián olyan előadások hangzottak el, mint a “Sátán tápláléka” Adam Dodge sátáni séffel, az Abortusz mint (vallási) jog Mari Davis-szel és a Gyermeknevelés egy sátáni háztartásban Melissa Morley-val.

A Sátán Temploma tavaly azzal került a címlapokra, hogy megkísérelt bírósági nyilatkozatot szerezni arról, hogy engedélyezik texasi tagjaik számára az abortuszt azon a jogalapon, hogy a törvények sértik „vallási szabadságukat” az “abortusz-rituálék” elvégzésére.

 A Sátán Temploma keresetet nyújt be, hogy a bíróság engedélyezze az abortuszt tagjaik számára azon a jogalapon, hogy a törvények sértik “vallási szabadságukat” az “abortusz- rituálék” elvégzésére

A sátánisták azzal érvelnek, hogy a törvények sértik “tagjaik vallási hovatartozáshoz való jogát, hogy abortusz-rituálét végezhessenek a texasi vallásszabadság visszaállításáról szóló törvény értelmében”.

Azt is követelik, hogy „a TST a texasi alkotmányban alkotmányos jogot kapjon vallási szokásaik szabad gyakorlásához, beleértve az abortusz-rituálét is”, és “az első alkotmánymódosítás “végrehajtását”, beleértve a TST vallási abortusz-rituáléját is, amely nem lehet az SB8 alapján benyújtott polgári keresetek tárgya.

“Az SB8 hat hét utáni abortusztilalma sérti tagjaink azon jogát, hogy választott vallásukkal foglalkozzanak, és vallási rítusokban és rituálékban vegyenek részt” – mondta Erin Helian, a Sátán Temploma kampányműveleti igazgatója a The Gateway Pundit-nak adott sajtóközleményében. “Harmadik tantételünkkel összhangban a Sátán Temploma szembe fog szállni a texasi törvényhozással, amiért megsértette tagjaink testületi autonómiáját és választási szabadságát.”

A Sátáni Templom egy másik perben is részt vesz az Egyesült Államok Déli Körzetének Kerületi Bírósága előtt Texas állam ellen, amiért “akadályozza az abortuszt kérő egyháztag szabad gyakorláshoz való jogát”.

A csoport sajtóközleménye szerint “az eljárás előtt a tag állami közbeavatkozásokkal találta szemben magát, amelyeket a törvényhozás úgy alakított ki, hogy eltántorítsa az embereket az abortusz szándékától. Texas jelenlegi állami törvényei megkövetelik az orvosoktól, hogy törvényesen előírt, bár orvosi szempontból nem szükséges műveleteket hajtsanak végre az abortusz elvégzése előtt.”

A Sátáni Templom panaszkodott, hogy “az elírás arra kényszeríti a betegeket, hogy ultrahangos vizsgálaton vegyenek részt, kapják meg a teszt eredményeit, írásos leletet nyújtsanak be a texasi bíróságnak az ultrahangos vizsgálat eredményének értelmezéséről, és az ultrahangos vizsgálatot követő, kötelező várakozási időről az abortusz elvégezhetőségéig. Ezeknek a lépéseknek az a célja, hogy befolyásolják az abortuszt kérőket az irányba, hogy megváltoztassák döntésüket, így beavatkozva a választás szabadságába és a testi autonómiába.

“A templom fáradhatatlanul fog dolgozni, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk azon egyháztagok vallási jogainak védelme érdekében, akik részt akarnak venni a TST abortusz-rituáléjában” – tette hozzá Helian.

A templom korábban megpróbált  a vallásszabadságra hivatkozva harcba szállni az abortusztörvények elleni Missouriban, de kudarcot vallott.

Legutóbbi lépésük valószínűleg nem fog működni az Oregoni Emberi Erőforrások Minisztériumának foglalkoztatási osztálya vs. Smith ügyben hozott döntésre alapozva. Ebben az esetben a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy az állam megtagadhatja a munkanélküli ellátást egy olyan személytől, akit a peyote (égetett szesz) használatára vonatkozó állami tilalom megsértése miatt bocsátottak el, még ha vallási rituálé részeként használják is fel.

Az ügy végülis precedenst teremt arra, hogy az államokat jogellenes cselekmények megtételére hatalmazza fel, ha azokat vallási meggyőződésből és nem követelményként hajtják végre.

Forrás:thegatewaypundit

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Nos, talán sokaknak nem tetszik majd a hozzászólásom, de fel kellene gyújtani. Az egészet. Már bocsi de a “híveikkel” együtt. Vagy nyomulni fognak mostmár nyíltan. Írtani kell ezeket “tűzzel-vassal”. Vagy ők v mi . Ez a tét. végjátékban vagyink. És az ima az már kevés. Hiszen “…„az élet kultúrájának” helyébe „a halál civilizációja” lépett, és felütötte a fejét „a közömbösség globálissá válása”. II. János Pál

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához