2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

“A víz nem emberi jog”: A Világgazdasági Fórum (WEF) elrendeli a kormányok számára, hogy kezdje el adagolni a vizet az otthonokban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
40e58340 69c2 40e1 9ad0 8cbae340103d 828x456

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Mint bizonyára tudják, a globális elit lépéseket tesz annak érdekében, hogy az embereknek “semmijük se legyen és legyenek boldogok .” A világot egyetlen autoriter világkormány fogja irányítani, és Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum szerint az emberiség egy totalitárius rendszer rabszolgájává válik, a tömeg megfigyelésével-ellenőrzésével, kötelező oltásokkal és reménytelen szolgasággal.

Ez nem is lenne olyan rossz, ha a WEF nem lenne olyan befolyásos. Klaus Schwab nyíltan dicsekedett azzal, hogy szervezete szerte a világon képes beszivárogni a kormányokba. A Harvard Kennedy School Politikai Intézetében azt fejtegette, milyen eljárási módot alkalmaz a WEF arra, hogy „ifjú globális vezetői csapatát” létrehozva kormányokba épüljenek be.

Az elmúlt években láthattuk, hogyan működik ez a modus operandi. A WEF világszerte beszivárgott a kormányokba, és minden baloldali szavazó nemzet szilárdan az irányításuk alatt áll. Félreértés ne essék, ezek az ifjú globális vezetők, köztük Justin Trudeau és Emmanuel Macron, kéz a kézben dolgoznak Davos-szal az elit globalista programjának megvalósításán.

Most egy aggasztó fejleményként a globalista elit azt állítja, hogy a víz nem emberi jog, és a világ vízellátását az elitnek privatizálnia és ellenőriznie kell.

A Világgazdasági Fórum összefog az ENSZ-szel azzal a céllal, hogy megszerezzék a világ vízellátása feletti ellenőrzést, és fizetési kényszerben tartsák az emberiséget.

A Világgazdasági Fórum és az ENSZ utasította a világ kormányait, hogy az emberiség számára készített “Great Reset” tervezetük részeként készüljenek fel az emberek vízellátásának adagolására.

A globalista szervezetek New York-ban konferenciát tartanak a vízről; ez az ENSZ azon törekvésének része, hogy elérje 17 fenntartható fejlődési célját, amely olyan célkitűzésekből áll, amelyeket ha teljes mértékben elérnek és törvénybe iktatnak, teljes felügyeletet fog biztosítani a globalista elit számára minden emberi tevékenység felett.

“A konferencia célja, hogy felhívja a figyelmet a globális vízválságra, és döntsön a vízzel kapcsolatos, nemzetközi megegyezésen alapuló célkitűzések eléréséhez szükséges intézkedésekről” – írta a Világgazdasági Fórum egy friss bejegyzésben.

“A Világgazdasági Fórum 2022-es éves ülésén megalakult Globális Vízgazdálkodási Bizottság beszámol majd a víz mint közkincs értékelésének és kezelésének gyökeres változtatásairól ” – írta a Világgazdasági Fórum ugyanebben a legutóbbi bejegyzésben.

Ahogy a Párizsi Megállapodás a környezetszennyezés végét ígérte – mintha az emberek nem utaznának többé repülőgéppel vagy autóval, nem fűtenék többé az otthonukat és nem használnának gázkészülékeket –, most ez a ragyogó, vízről szóló egyezmény azt ígéri, hogy minden kétségen felül véget vet a szomjazásnak. Igen, vége a szomjazásnak – mindaddig, amíg a világon az emberek együttműködnek és betartják a WEF által a vízzel kapcsolatosan kiadott összes jövőbeni parancsot.

Az ENSZ azt tervezi, hogy megvédi a fürdéshez használt vizet; a fejlesztésekhez használt vizet, a tengeri élővilágnak otthont adó vizet, a szállításhoz használt vizet. Tehát a jövőbeni szabályozások feltehetőleg a lakossági vízfelhasználás korlátozásaira és az e vízhez való hozzáférés költségének növelésére, a mezőgazdasági célú felhasználás tilalmaira és a mezőgazdasági termelők költségeinek növelésére, a tengereken, folyókon és csatornákon hajózni képes hajók típusának és számának szigorú ellenőrzésére, valamint e szállítási forma költségnövekedéseire összpontosítanak.

Ezután jönnek az ellentételezési igények – ahogy a széndioxid-kompenzációk esetében, a WEF vízcézárjai is olyan tevékenységek kereskedelmét követelik, amelyek kártérítést biztosítanak a vízi utak feltételezett szennyezéséért.

“A természeti erőforrások válságai, beleértve a vizet és az élelmiszert is, a 10 legnagyobb kockázat közé tartoznak, amellyel az emberiség az elkövetkező évtizedben szembesülni fog” – írta a Világgazdasági Fórum.

Itt a hisztéria ideje. A hisztérikus panaszok tüzelik fel a médiát.

“(Mivel) a globális felmelegedés tovább folytatódik, a hétköznapi időjárás már a múlté, súlyosbítva vízválságunkat” – írta a Világgazdasági Fórum.

“Egyértelmű, hogy újra kell gondolnunk azt a megközelítést, hogyan tudjuk a legjobban elosztani és értékelni a vizet” – írta a Világgazdasági Fórum. “Hogyan tudjuk megosztani a globális felmelegedés által súlyosbított aszályok és árvizek megelőzésének vagy enyhítésének költségeit?”

Ez egy olyan kérdés, amelyre a globális bürokraták ezt a választ akarják kapni: minden emberi tevékenységet az ENSZ-nek és a globális politika területén működő, kiválasztott partnereinek irányítása alá kell helyezni.

Ez az, ahová ez a vízügyi konferencia vezet. A globalisták addig nem adják fel, amíg meg nem ragadnak minden hatalmat az összes nemzet minden népétől – még akkor is, ha ezt apró lépésenként kell megtenniük.

Az elit már régóta célul tűzte ki a vízellátás feletti kontroll megszerzését.

Ezt elismerte Peter Brabeck-Letmathe, a Nestlé vezérigazgatója egy sokkoló interjúban, amelynek során akaratlanul is leleplezte az elit pszichopata gondolkodásmódját.

Egy olyan időszakban, amikor az infláció kétszámjegyűre emelkedett, az élelmiszertermelő üzemek leégnek, az ellátási lánc válságban van, és kilátásban van az élelmiszerhiány, most már felfogjuk, hogy az elit a színfalak mögött lépéseket tesz, hogy átvegye az irányítást a bolygó vizei felett.

Tehát szabad és alapvető emberi jogunk van a vízhez, vagy a bolygón összes vízének a nagyvállalatok és az elit tulajdonába kell tartoznia?

Vajon azokat a szegényeket, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessék ezeket az úgynevezett “vízkompenzációkat”, arra kellene kényszeríteni, hogy pénzügyi vagyonuk hiánya miatt engedélyezzék az államnak, hogy eutanáziát végezzen rajtuk?

Ez az emberiség jövője a globális elit szerint.

Talán emlékeznek az oregoni “esőemberre” vagy Gary Harringtonra – akit 2015-ben a Jackson megyei börtönben letöltendő 30 nap elzárásra ítéltek és 1,500 dolláros bírsággal sújtották, amiért bűncselekményt követett el azzal, hogy összegyűjtötte az esővizet 170 hektáros birtokán?

Arra utasították, hogy törje át a gátjait, és ürítse le mesterséges tavait, amelyekben több mint 13 millió gallon vizet tárolt, ami 20 olimpiai méretű úszómedence feltöltéséhez elegendő.

Mindannyiunk számára szóló üzenetet kapott a kormányról és a globalista elitről, és azoknak a világ vízkészlete feletti ellenőrzés megszerzésére irányuló terveiről.

“A kormány zaklat,” – mondta Harrington egy interjúban.

“A legnagyobb zsarnokokká váltak, és ha simán lefekszel, meghalsz és feladod, attól csak még erőszakosabbakká lesznek. Tehát nekünk, amerikaiaknak ki kell állnunk és keményen kitartanunk alkotmányos jogaink, állampolgári jogaink mellett. Ez egy jó ország, győzni fogunk” – mondta.

Forrás:thepeoplesvoice

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. “A konferencia célja, hogy felhívja a figyelmet a globális vízválságra, és döntsön a vízzel kapcsolatos, nemzetközi megegyezésen alapuló célkitűzések eléréséhez szükséges intézkedésekről”
    ———————————————————————————————————————-
    Nincsen globális vízválság, legfeljebb helyi problémák vannak. De ha globális vízválság kell, ezek a gazemberek megtalálják a módját, hogy legyen globális vízválság!

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához