2024.április 28.
Valéria, Péter

A WEF bennfentes elismeri, hogy a Silicon Valley Bank összeomlása a “nagy átverés újraindítása”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
sil bank collapse 678x381.jpg

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Világgazdasági Fórum egyik bennfentesét rajtakapták, hogy azzal hencegett, hogy a Silicon Valley Bank összeomlása egy olyan megszervezett összeesküvés volt, amely tökéletesen a tervek szerint ment végbe – az összeomlás pedig dominóhatást gyakorol a bankszektorra, ami globális pénzügyi összeomláshoz vezet.

Őrült néhány nap volt ez a bankszektor számára. Pontosabban a Silicon Valley Bank és részvényesei számára, mivel a feltételezhetően stabil és fizetőképes állapotból az irányítók révén a bezárás állapotáig jutott – alig több mint 24 óra leforgása alatt.

És úgy tűnik, a dominóeffektus már megkezdődött, a New York-i Signature Bankot az irányítók “rendszerkockázatra” hivatkozva bezárták.

Ha bárki azt hiszi, hogy az SV Bank összeomlása véletlen egybeesés volt, az nem figyelt a részletekre. Az itt működő rejtett kezek mindenütt ott hagyták ujjlenyomatukat. És amikor ilyen összegről van szó, nincsenek véletlenek.

Ismerje meg Joseph Gentile-t, az SV Bank vezetőjét.

Tudják, hol dolgozott Joseph Gentile a Silicon Valley Bank előtt? Ő volt a pénzügyi igazgatója a Lehmann Brothers-nek, amely az Egyesült Államok történetének legnagyobb bedőlt bankja volt.

Ez egy pokoli véletlen… de van rosszabb is. Mit gondolnak, hol dolgozott a Lehmann Brothers előtt?

Emlékeznek egy Enron nevű cégre? Az Enron egy houstoni székhelyű energiaipari vállalat volt, és a 90-es években a Wall Street kegyeltje. Emlékeznek, hogy az Enron-t 2001 végén bezárták? Az Enron volt az Egyesült Államok történetének legnagyobb csődje és a legnagyobb auditálási mulasztás. Az alapítót és a vezérigazgatót 24 év börtönbüntetésre ítélték.

Így történt, hogy Joseph Gentile mindhárom vállalat élén állt, mielőtt falnak mentek volna. És kollégáival ellentétben soha nem került az igazságszolgáltatás elé. A mainstream média azt akarja, higgyék azt, hogy ez csak véletlen egybeesés. De véletlenek nincsenek.

A mainstream Twitter-felhasználók azzal viccelnek, hogy Joseph Gentile egyszerűen csak rossz munkát végez. De ők nem értik. Nincsenek véletlenek. És Gentile valóban jó a munkájában. Ő és a hozzá hasonlók a globális elit utasításait hajtják végre. És – többször is – gazdagon megjutalmazzák őket, miközben az átlagembereket kirabolják.

Amit látunk, az a globális kormányzás felé való elmozdulás, amelyet az emberségesség, a multikulturalizmus látszatába burkolva, valamint olyan megkonstruált fenyegetésekkel álcáznak és titkolnak, mint a globális felmelegedés és a pandémia, abból a célból, hogy a lakosságot a globalizáció és az Egy Világkormány elfogadása irányába tereljék.

Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, az elit egy olyan globális pénzügyi válság létrehozását tervezi, amelyhez hasonlót még sosem látott a világ. E pénzügyi válság hamvaiból az Új Nemzetközi Gazdasági Rend főnixe fog feltámadni. A nyilvánosságnak azt fogják mondani, hogy az új rend az egyetlen módja annak, hogy stabilizálják a világgazdaságot, és megmentsék azt, ami kevés megmaradt a vagyonukból. És ha tanultunk valamit a Covid-járvány révén mesterségesen létrehozott válságból, akkor a mainstream tömegek valószínűleg mindenestől bedőlnek a megtévesztésnek.

Az emberek gyakran megkérdezik, hogy a globalista elit miért döntené romba a világgazdaságot. Ez nem azt jelentené, hogy a folyamat során saját vagyonukat is elpusztítják? A válasz nem. Az elit konszolidálta a vagyonát, hogy évszázadokra megvédje. A konszolidációs folyamat az elmúlt években drámaian felgyorsult, a 2008-as globális pénzügyi válság és a Covid-járvány lehetővé tette az elit számára, hogy gazdagabb legyen, míg többségünket elszegényítette.

Amikor a világ pénzügyi rendszere végül összeomlik, az elit abban a helyzetben lesz, hogy fillérekért megvegye a maradékot. Hol hagyja ez pénzügyileg a világ többi részét? A válasz az, hogy a davosi Világgazdasági Fórum által vezetett technokommunista világkormányzati rendszer és e zárt társaság nyilvános részét irányító rejtett kezek rabságában.

Ha figyelmet szentelünk neki, most láthatjuk, hogy magunk körül mindent ennek az egy célnak megfelelően terveznek meg.

Az elmúlt évszázadban hatalmas adósságra kényszerítették a nemzetállamokat a központi bankok annak biztosítása érdekében, hogy amint megkezdődik ez az összeomlás, világszerte dominóhatást váltson ki.

Jelenleg a készpénzmentes társadalom felé történő elmozdulást látjuk a blokklánc-technológia segítségével, amely lehetővé tesz egy, az IMF-nek és a Világbanknak alárendelt, új tartalékvalutát, amely Különleges Lehívási Jog-ként ismert.

A globalista elit arra is rákényszeríti vazallusállamait, hogy az úgynevezett központi banki digitális valuta, azaz CBDC formájában a valuta centralizálása irányába mozduljanak el, amely egyébként egyáltalán nem valuta – ez a teljes társadalmi ellenőrzés eszközeként szolgáló szoftver.

Könnyű belátni, hogy a CBDC-k miért vonzzák a davosi szélsőbaloldali tekintélyelvűeket. Ha egyetlen billentyűleütéssel ki tudják törölni a banki egyenlegünket, akkor nincs szabadságunk, nincs autonómiánk. A rendszer rabszolgái vagyunk és teljes mértékben kiszolgáltatottak az elitnek.

Az elit pedig annyira arrogánssá válik, hogy még a terveit is beismeri – és azt, hogy teljes társadalmi irányításról van szó.

És abban az esetben, ha úgy gondoljuk, hogy ez egy vad összeesküvés-elmélet, és itt soha nem történhet meg, tisztában kell lennünk azzal, hogy az elit csendben és csalárd módon épp most tesz lépéseket a valuta központosítására az Egyesült Államokban, nyilvános vita nélkül.

Kirsti Noem dél-dakotai kormányzó rajtakapta őket, hogy megpróbálják megváltoztatni a valuta definícióját úgy, hogy egy 100 oldalas törvénytervezet apró betűs részébe rejtették. A múlt héten csatlakozott Tucker Carlsonhoz, hogy figyelmeztetést küldjön mindannyiunknak, hogy fel kell mérni a teeendőket – méghozzá gyorsan.

Ahogy a világgazdaság kezd összeomlani, és a nemzetállamok trilliókat kezdenek nyomtatni, hogy megpróbálják felszínen tartani gazdaságaikat, a hiperinfláció átveszi az uralmat. Ez pedig arra fogja kényszeríteni a nemzeteket, hogy a Világbankhoz forduljanak segítségért, amely felajánlja az SDR-t a hanyatló gazdaságok feletti ellenőrzésért cserébe.

Ugyanúgy, ahogyan a Federal Reserve a kamatlábakon keresztül és tágabb értelemben az amerikai gazdaság kiterjesztésével ellenőrzi az inflációt és a deflációt, úgy fogja az IMF és a Világbank is átvenni az irányítást a világgazdaság felett, válságról válságra. A kereskedelmi háborúk és a valutaháborúk által súlyosbított, kirobbanó adósságválság miatt a személyes megtakarítások egy éjszaka alatt füstbe mennek.

Ha a globalista elitnek megengedjük, hogy végrehajtsa tervét, a következő néhány évben a legtöbb ember elveszíti élete során gyűjtött megtakarításait. Semmijük sem lesz, és kénytelenek lesznek úgy tenni, mintha boldogok lennének – mert az elitnek teljes ellenőrzése lesz bármilyen csekély összeg felett, amelyet a technokommunista elit a közösségnek juttat.

A világ legnagyobb intézményeinek többségét ezt a célt szem előtt tartva hozták létre. Kezdve az Egyesült Nemzetek Szervezetétől a Nemzetközi Valutaalapon, a Világbankon át az olyan intézményekig, mint a Cato, a Balfour és a Brookings Intézet.

Forrás:newspunch

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához