2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Anglia: savat dobálnak és kalapáccsal ütik az embereket a migránsok, de persze minden a “szélsőjobb” hibája (videó)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Anglia: három gyereket brutálisan meggyilkolt egy migráns és a rendőrség nem csinált semmit, így a fél ország tömeges zavargásba tört ki. Teljesen jogosan. Főleg családapák, normálisan gondolkodó emberek, a jövőjüket és a hazájukat féltő tisztességes fiatalok. A migránsok ellentiltakozásba kezdtek, az igazságosság jegyében pedig savat dobálnak és kalapáccsal ütik az embereket, erről számolnak be legalábbis az X-en. A rendőrség még mindig nem tesz semmi érdemlegeset, a migránsok ellen legalábbis. A baloldal szélsőjobboldali náci csőcseléket emleget, a politikusok pedig a dühös angolokat fenyegetik, miközben migránsok ezrei vonulnak az angol utcákon, “Allahu Akbar-t kiabálnak, és nem a békés rendezés a cél. Röviden így lehetne összefoglalni, ami éppen Angliában történik. Na, meg azzal a szóval, hogy “káosz”. 

De nem most, és nem ezzel az esettel kezdődött minden: az angol társadalmat, amit az elmúlt évtizedben a baloldali, globalista politika szisztematikusan átjátszott a bevándorló hátterű embereknek. Nem véletlenül lett London a késes és savas támadások fővárosa, amire Karácsony Gergely barátja, Sadiq Khan egyébként mindig nagyon büszke volt.

Aki esetleg nem követte volna az eseményeket, annak röviden annyit érdemes tudnia, hogy a mostani bevándorlásellenes tüntetések a múlt hét elején három fiatal lány halálát okozó tömeges késelést követően robbantak ki a tengerparti Southport nevű városban. A nagy balhé azonban akkor kezdődött, amikor több száz tüntető megpróbált betörni a menedékkérők szállásául szolgáló Holiday Inn Express szállodába.

A tüntetéshullámra reagálva a helyi migránsok ellentüntetéseket szerveztek, így most migránsok tízezrei vonulnak az angol utcákon éppen, Allahu Akbar-t kiabálnak és jól láthatóan nem a békés együttélés, az integráció a céljuk.

Bár erről nem igazán, vagy csak jóval kevesebbet lehet olvasni a balos nemzetközi sajtóban. Érdekes

Az első “hiba”, ha most nem számítjuk bele Anglia gyomorforgató migrációs politikáját természetesen az volt, hogy a hatóságok minden erejüket megfeszítve megpróbálták elhallgatni a gyerekgyilkos migráns származását, éppen attól tartva, ami most történik.

Elgondolkodtató, hogy ha a bűnmegelőzésre hasonló mennyiségű energiát fordítanának, akkor valószínűleg a három kislány még mindig élne.

De mi sem mutatja még ennél a pitiáner próbálkzásnál is jobban, hogy a nemzetközi WOKE baloldal mennyire gyűlöli az embereket, mint az, hogy jelen pillanatban is a baloldali média a tüntetőket hibáztatja és neonáci, szélsőjobboldali csőcseléket emleget, az áldozatokról, vagy az esetleges okokról viszont mélyen hallgat.

A Financial Times például “Miért balhézik a szélsőjobb Angliában?” címmel tett közzé cikket az eseményekről, amelyben dezinformációt emleget, és a követekezőt írja:

A városokat utolérte a gyakran álarcos férfiak tömege, akik bevándorló ellenes jelszavakat skandálnak, megtámadják a menedékkérőknek és mecseteknek otthont adó szállodákat, összecsapnak a rendőrséggel és széleskörű pusztítást okoznak.

A CNN is kitesz magáért, ha objektív tájékoztatásról van szó. A csatorna azt írja (a rendőrségre hivatkozva):

Tamworthban a tüntetők lövedékeket dobáltak, ablakokat törtek be és tüzet gyújtottak, a helyi hatóságok szerint egy rendőr megsebesült. Eközben Rotherhamben a tüntetők fadeszkákat dobáltak, tűzoltó készüléket használtak a rendőrök ellen, felgyújtottak tárgyakat a szálloda közelében, és betörték az ablakokat, hogy bejuthassanak az épületbe. Lindsey Butterfield rendőrtiszt-helyettes nyilatkozata szerint a Rotherham szálloda akkoriban „tele volt rémült lakókkal és személyzettel.

Ha még nem kezdte el nagyon sajnálni az angliai migránsokat a kedves olvasó, akiket megint a kirekesztő európaiak fenyegetnek, akkor idézném a brit kormányt, akik megfenyegették a felháborodott angolokat:

A zavargók „megfizetik az árát” az országszerte elterjedt erőszakos összecsapások hullámáért. 

Milyen érdekes, hogy amikor a migráns gyerekeket késelt meg, akkor nem voltak ennyire kemények

Ami az egyik legundorítóbb része a történetnek, hogy egyes WOKE “megmondóemberek” Elon Muskra akarják kenni a történteket: Joe Mulhall, a “Hope not Hate” nevű antifasizmus elleni szervezet kutatási igazgatója szerint “az online dezinformáció terjedésének kulcsfontosságú tényezője volt Elon Musk azon döntése, hogy visszaengedte a jobboldali aktivistákat, mint például Tommy Robinsont az X közösségimédia-platformjára”.

Tehát nyilván nem tehet róla például a migrációs politika, és maga a késelő sem. A kérdés itt az, hogy az angoloknak mit kellett volna tenniük kétségbeesésükben? Otthon maradni és százszor leírni egy papírra, hogy “elészigetelt eset”? Vagy azt, hogy “az elnyomó fehérek tehetnek erről is”?

Southport, Liverpool, Manchester, Blackpool, Hull, Leeds – jelentleg ezek a városok érintettek, de a helyiek, és a hatoságok arra számítanak, hogy a helyzet csak durvulni fog. Hogy a vége mi lesz, azt sejthetjük: a rendőrség előbb utóbb felülkerekedik majd az erőszakon, de nem a migráns bandák megregulázásával. Aztán meg nincs itt semmi látnivaló, csak megint balhéztak a nácik, meg a focihuligánok. Lehet, hogy még több migráns kellene az országba, hogy végre béke legyen?

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
105
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek