2024.április 20.
Tivadar, Tihamér, Töhötöm

Az alapítványról

Portálunk, a vdtablog.hu kiadója a Védett Társadalom Alapítvány, mely a hagyományos értékeket hivatott képviselni. Az Alapítvány ellenpólusa kíván lenni a normalitást agresszívan támadó, a rendet alapjaiban felforgató erőknek, így a névválasztás sem a véletlen szüleménye: a Soros György-féle nyílt társadalom eszményével szemben igyekszik alternatívát felmutatni. Mindezt a harcot pedig nem egyedül, magányos harcosként kívánja megvívni, hanem egy hálózatban, együttműködve azokkal, akik szintén fontosnak tartják, hogy a kereszténységen nyugvó európai kultúra ne tűnjön el a világtörténelem süllyesztőjében.

A Védett Társadalom Alapítványnak kifejezett célja a hasonló szellemiségű és küldetést teljesítő személyek, intézmények és egyéb szervezetek integrálása, hálózatba szervezése.

Az együttműködés azonban nem csak a kapcsolatépítésről szól, az információközlés is előkelő helyen szerepel a VDTA céljai között. Ennek megtestesülése a vdtablog.hu portál, mely egyrészt olyan, Nyugat-Európából és a világ minden tájáról összegyűjtött információkat és híreket dolgoz fel, amelyek más módon nem jelennének meg a hazai és a nemzetközi médiában, illetve emellett olyan interjúkat, elemzéseket és videós anyagokat készít, amelyek az Alapítvány által képviselt értékek és eszmények metapolitikai hátterének számítanak.

A VDTA alapítói mertek nagyot álmodni, ugyanis mindezen tevékenységeket az Alapítvány nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi térben is végzi.

Hogy ez egy olyan harc-e, ahol lehetséges győzedelmeskedni, azt majd az idő eldönti, azonban jelen kell lenni, és fel kell építeni az ellenpólust, máskülönben mindaz a világ, amit ma ismerünk, néhány évtized múlva eltűnik a nyílt társadalom és a globalizmus által teremtett fojtogató közegben.

A Védett Társadalom Alapítványról további információkat a vdta.hu weboldalon találhat.