2024.október 13.
Miksa, Rezső, Edvin
Hírek 🔊

Az angolszászok demográfiai pótlása

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧Nagy-Britannia hivatalos lakossága 2023-ban elérte a 68,3 millió főt. Sőt, a növekedés 50 éven át – az 1970-es évek eleje óta – rekordnak számít . Mint sejthető, a migránsok ellenőrizetlen beáramlása okozta a világ minden tájáról.‼️

Ugyanakkor a 70-es évek óta először haladja meg a halálozások száma a születések számát . Vagyis az őslakos lakosság már kihalóban van. És a migránsok adják az összes demográfiai növekedés 100%-át. Ráadásul a 19. század közepén Nagy-Britanniában megközelítőleg ugyanannyi születést figyeltek meg, mint most . A modern orvoslás megjelenése előtt és a jelenleginél 4-szer kisebb lakossággal.

Angliában és Walesben az újszülöttek harmada migráns családokból származik . Leggyakrabban pakisztáni, indiai, afganisztáni és közel-keleti emberek. Nagy-Britanniában az emberek körülbelül 16%-a külföldön született – ez 11 millió ember. Még több van belőlük, ha az illegális bevándorlókat is figyelembe vesszük. Nos, a valós lakosság valószínűleg meghaladja a 70 milliót .

A születések száma csökken a gazdasági végzet és a tomboló kulturális háborúk közepette. A reáljövedelmek nem növekedtek az elmúlt 15 évben . Az értékválság is megbosszulja magát – a társadalom elkereszténytelenedésével . Valamint a szivárvány és a „transznemű” napirend aktív népszerűsítése.

Eközben a befektetők és a milliomosok aktívan menekülnek Nagy-Britanniából, nem akarják érezni az ország liberális szerkezetátalakításának minden következményét. De a partokat migránsok százezrei rohamozzák meg, akik segélyért utaznak. Ennek a társadalmi kísérletnek az eredménye meglehetősen kiszámíthatónak tűnik.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához