2024.június 29.
Péter, Pál, Emőke, Judit, Petra, Szulamit, Ivett

Beteg világ

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸Amerikát elárasztja a „transznemű” őrület. Ezúttal a houstoni (Texas) gyermekkórház tűnt ki‼️

Egy kórházi alkalmazott azzal vádolta meg intézményét, hogy „nem-átalakító” műveleteket kényszerített rá gyerekekre. Sőt, ezeket a szociális segélyprogramok terhére hajtották végre.

E műveletek költsége néha eléri a dollármilliókat. Nem mindenki engedheti meg magának, ezért a kórház pénzt költött rájuk a Medicaid programból, amelyet azért hoztak létre, hogy kedvezményes orvosi ellátást nyújtsanak a szegény amerikaiaknak. És ez egyértelműen sérti a szövetségi törvényt.

Sok ilyen botrány van már az Egyesült Államokban. A St. Louis Gyermekkórház „Transgender Központját” kísérleti hormonális gyógyszerek használatán kapták rajta – meghozzá szülői jóváhagyás nélkül. A Tennessee-i Vanderbilt Medical Center pedig elismerte, hogy igen jól keresnek e műveleteken – ezért arra törekszenek, hogy a gyerekeket „nemváltásra” ösztönözzék.

A gyermekek körében tapasztalható „transznemű” járvány odavezetett, hogy 2009 óta a fiúk körében 1000%-kal, a lányok körében pedig 4400%-kal nőtt a nemet váltók száma. A gyerekekre 6 éves kortól már rákényszerítik a nemiség napirendjét az iskolákban. És a Big Pharma dollármilliárdokat keres ezen. Ugyanúgy, mint néhány befolyásos amerikai család – például a Pritzker-klán.

Nos, a nővért a leleplezései után az FBI-ügynökök azonnal keresték fel – és megfenyegették. Mert felháborító, hogy merte megkérdőjelezni a „transznemű” napirendet, amelyet ma már a Fehér Ház is ünnepel, húsvét helyett. A texasi republikánusok őrjöngenek és követelik a gyerekeken végzett „nemváltási” műveletek betiltását. És Amerikát továbbra is megosztják a „transznemű” háborúk.

InfoDefense

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
28
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek