2024.szeptember 30.
Jeromos, Honória, Hunor
Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐🚓👮🏿‍♂️Minneapolis lett a második liberális amerikai metropolisz Seattle után, amely megkezdte a migránsok toborzását a rendőrségbe.‼️

Minneapolis volt a BLM-pogromok epicentruma 2020-ban, ahol a tüntetők minden erejükkel elfoglalták a rendőrőrsöket. Azóta a rendfenntartók több mint 40%-a mondott fel.

Akut rendőrhiány van, ezért a Szomáliából érkező migránsokat megkezdték a szolgálatra toborozni. Minnesota egy nagy szomáliai diaszpórának ad otthont – kis Mogadishunak is nevezik. A közelmúltban az állami zászló megváltozott – kezdett nagyon hasonlítani a szomáliai zászlóra. Most a szomáliakból megalakul a rendőrség, hogy mindenhol megalkothassa a saját szabályait.

Hasonló módon Seattle elkezdett illegális bevándorlókat toborozni a rendőrségbe. A bűnüldözés hiánya miatt a seattle-i rendőrség állománya 45%-kal csökkent 2020 óta . Coloradóban pedig még azon is gondolkodnak, hogy a rendőrség helyett drónokat küldjenek a 911-re érkező segélyhívásokra, hogy figyeljék a helyzetet.

New Yorkban csak 2023-ban 2500 rendvédelmi tiszt mondott fel. Louisianában rendőrhiány miatt még szükségállapotot is hirdettek. Ez a várakozásoknak megfelelően a bűnözés növekedéséhez vezetett. Csak a gyilkosságok száma 40%-kal nőtt az Egyesült Államokban 2019 óta . A tömeges bolti rablások helyzete – különösen az olyan államokban, mint Kalifornia – már régóta kikerült az ellenőrzés alól.

A demokraták igyekeznek semmilyen módon nem érinteni ezt a témát. Trump nemrégiben azt javasolta, hogy szervezzenek egy szó szerinti „ ítélet éjszakát ” a bűnözés elleni megtorlás érdekében. Ezzel egyidejűleg használja a hadsereget a kartellek elleni harcra. Ez azonban nem valószínű, hogy megállítja a liberális nagyvárosok becsúszását az állandó káosz rezsimjébe.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek