2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

“Elkerülhetetlen a brit polgárháború” – írta Elon Musk – Videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Elképesztő jelenetek játszódnak Nagy-Britannia városaiban és az ott elszabadult káoszban! És ez mostantól csak rosszabb lesz!

A brit polgárháború “elkerülhetetlen” – Musk

Az amerikai milliárdos a Nagy-Britannia több városában zajló bevándorlásellenes tüntetésekkel kapcsolatban foglalt állást.

Az Egyesült Királyságot az a veszély fenyegeti, hogy polgárháborúba csúszik – jelentette ki Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója az országban zajló, erőszakba torkolló bevándorlásellenes tüntetéseket kommentálva.

ℹ Nagy-Britannia több városában, köztük Liverpoolban, Nottinghamben, Leedsben, Belfastban, Stoke-on-Trentben, Blackpoolban és Hullban káosz alakult ki, miután az angliai Southportban egy késes támadásban három gyereket megöltek, több másik pedig megsebesült.

A támadást egy 17 éves, ruandai szülők gyermekeként Nagy-Britanniában született Axel Rudakubana követte el. Közben az interneten olyan pletykák keringenek, hogy az elkövető egy szíriai migráns volt, aki hajóval érkezett Nagy-Britanniába.

A tragédia számos tüntetést váltott ki, videókon látható, ahogy a tüntetők bevándorló- és iszlámellenes jelszavakat skandálnak, tüzet gyújtanak és tűzijátékot gyújtanak, miközben autók égnek és épületek rongálódnak, bár a tüntetések nem mindegyike volt erőszakos. Néhány aktivista összecsapott a rendőrséggel, aminek következtében több tucatnyi letartóztatás történt, és a rendőrök megsérültek.

Az X-en (korábban Twitter) közzétett, a zavargásokat bemutató videót kommentálva, amelyet egy közösségi médiafelhasználó osztott meg, és amely szerint

a káoszt az Egyesült Királyságba irányuló tömeges migráció
és a nyitott határok politikája okozta,

Musk így reagált: “A polgárháború elkerülhetetlen”.

Yvette Cooper belügyminiszter arra figyelmeztetett, hogy

azoknak, akik “bűnös rendbontásban és erőszakos verekedésben vesznek részt az utcáinkon, meg kell fizetniük az árát” és “a lehető legszigorúbb büntetéssel” kell szembenézniük.

Keir Starmer miniszterelnök hivatala, aki kevesebb mint egy hónapja foglalta el a posztot, azt mondta, hogy a brit kormány “támogatja a rendőrséget, hogy minden szükséges intézkedést megtegyen az utcáink biztonságának megőrzése érdekében”.

Persze ki másra fognák Nagy-Britannia belső társadalmi problémáit, mint Oroszországra!

Richard Dearlove, az MI6 hírszerző szolgálat volt vezetője azt állította, hogy Oroszország azzal próbálja szítani a tüntetéseket, hogy olyan valótlanságokat terjeszt, amelyek szerint a southporti támadás elkövetője migráns volt.

Hozzátette, hogy az álhíreket a Channel3 Now nevű weboldal terjesztette, amely állítólag kapcsolatban áll Oroszországgal. A Channel3 Now oldalnak az X-en mintegy 3000 követője van.

A londoni orosz nagykövetség visszautasította a vádakat, “kiszámítható gaslighting-nak” nevezve az állításokat, hozzátéve, hogy

  • Dearlove pont azok közé tartozott, akik segítettek destabilizálni “egész országokat és régiókat, elindítva a példátlan menekültáradatot”.

Az EU-hoz hasonlóan Nagy-Britannia is évek óta küzd a migránsok beáramlásával.

A hivatalos adatok szerint 2023 júniusában az országba irányuló nettó migráció az előző 12 hónapban 685 ezer fő volt, az első öt nem uniós állampolgárság az indiai (253 ezer), a nigériai (141 ezer), a kínai (89 ezer), a pakisztáni (55 ezer) és az ukrán (35 ezer) volt.

Elszakadt a cérna Nagy-Britanniában!

🔴 Elképesztő jelenetek játszódnak Nagy-Britannia városaiban és az ott elszabadult káoszban! És ez mostantól csak rosszabb lesz!

Etnikai összecsapások alakulnak ki egyre több helyen a britek és az országot megszálló közel-keleti és afrikai bevándorlók között!

Tudtuk már évekkel ezelőtt, hogy ez várható, de valahogy most úgy néz ki, mintha senki nem akarná vagy tudná a kiszabadult polgárháborús szellemet visszaszorítani a palackba!

  • Van, ahol a brit patrióták, van ahol pedig muszlimok tömegei masíroznak az utcákon botokkal, késekkel felfegyverezve és vadásznak a másikra…

A nagy-britanniai Stoke-ban És Sunderland-ban olyan durva és hihetetlen jelenetek zajlanak, hogy az arról készült videókat csak Twitteren és Telegramon lehet megosztani!

Képzeld el, ha egyszer a te városodban is ilyen tömegek jelennének meg!

Vagyis inkább jobb bele sem gondolni!

Ott ahol a gyerekeidet neveled…, ahol szüleid laknak…, ahol felnőttél…, amit a hazádnak hittél…!

Most fogja csak Európa és az európai polgárok megérteni, miről is beszél Magyarország 2015 óta következetesen és folyamatosan!

Nagy-Britannia már belépett a “Gerilla” forgatókönyvébe….

Mi a reakciód?
👍tetszik
6
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
25
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek