2024.június 22.
Paulina, Tamás

Focipályák építésével állítanák meg a migránsbűnözést

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
d7fd920be0ee4af3a8aa466b566497c9

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A svéd Centrum Párt egy hatalmas sportközpont építését támogatja a Stockholmban található Sjöangen és Alvsjö negyedekben, 15 millió svéd koronáért. „Alvsjö egy nagyon jó csomópont, amely könnyen megközelíthető a város minden részéből” – jelentette ki Jonas Naddebo helyi politikus, aki úgy véli, hogy a városházán a többség nem veszi komolyan a sport szerepét a migránsbandák tevékenységének felszámolásával kapcsolatban.

Sokat beszélnek az oktatásról, ami szintén nagyon fontos. De a sport is ugyanolyan fontos. A futballpályák nem válhatnak a takarékosság áldozataivá, éppen ellenkezőleg, még több focipályát kellene építeni

– tette hozzá a politikus, amelyről a V4NA nemzetközi hírügynökség számolt be. Korábban Vasteras egyik városrészében szendvicsek és ivólék osztogatásával akarták felszámolni a bűbandákat. Akkor anyukák uzsonnát osztogattak a gyerekeknek olyan helyeken, ahol fennáll a veszélye annak, hogy a migránsbandák kiskorú bűnözőket toboroznak.

A projekt tavaly ősszel indult, és a nyár folyamán is meghosszabbították.

Megtudtuk, hogy több ember szabadult a börtönbüntetéséből, és ez aggodalmat keltett a környéken. Fokozni kellett a felnőttek jelenlétét

– mondta Anja Nordenfelt, a szervező Mamma United alapítója az állami televíziónak. A projektet az önkormányzat finanszírozta, az alapanyagokat pedig egy helyi üzlet adományozta az uzsonnák elkészítéséhez. A projekt révén a Mamma United azt reméli, hogy biztonságosabb környékeket tud teremteni a gyerekek számára.

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek