2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

Földi László és Földi-Kovács Andrea: Háború zajlik az élet, a nemiség és a család ellen

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
nem erzekenynek kell lenni hanem normalisnak 0

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Budai Polgári Szalonban idén először rendezték meg a Szerdai Szalon Estje című rendezvényt, melynek vendégei Földi László titkosszolgálati szakértő, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke, és Földi-Kovács Andrea újságíró, műsorvezető, alapítványunk kuratóriumi tagja voltak. Az eseményen jelen volt a ferfiakklubja.hu, melynek beszámolóját szemléztük.

Földi László előadását azzal kezdte, hogy megosztotta a jelenlévőkkel a Védett Társadalom Alapítvány céljait, és szót ejtett arról a baloldali, normalitásellenes közegről, amelynek ellenpólusaként kívánják felvenni a harcot a hagyományos értékek és a normalitás mellett. Röviden összefoglalta ennek az életellenes baloldali agendának a társadalomra gyakorolt kártékony tevékenységét, kiemelve, hogy különböző NGO-k, civil szervezetek, és hangzatos, látszólag ártalmatlan ügyek, mint a zöldpártiság vagy az emberi jogok mögé bújva hogyan próbálják meg a társadalomra erőszakolni szélsőséges eszmerendszerüket.

„Ma már nem a politika irányít, hiszen az az erőtér, amely a társadalmat a hálózatokon keresztül képes uralni, az uralja a politikát is – és nem fordítva”

– mondta a titkosszolgálati szakértő. Mindez – mint fogalmazott – azt eredményezi, hogy a politika fölé egy haza és nemzet nélküli erőtér épült ki, amely azon keresztül tudja uralni a politikát, hogy közvetlenül hat az emberekre. Figyelmezettet: ha erre rájövünk, nagyon fontos megálljt mondanunk. Nem lehet elvárni, hogy ez a rendszer önmagát korlátozza, mert soha nem fogja, nekünk kell megállítani. És nem egyenként, hanem együtt; úgy, hogy megfogalmazzuk azokat az értékeket, amelyekből nem engedünk.

A VDTA alaptételei

Alapítványunk képviselői ismertették a jelenlévőkkel azt az öt tételt, amelyből az alapítvány szerint nem szabad engedi, és amelyek elengedhetetlenek egy normális társadalom kialakulásához, vagy annak megőrzéséhez. Ezen öt pont a keresztény értékeink és erkölcsiségünk, a hagyományos család értékei, az életvédelem, hagyományaink és kultúránk és végül, de nem utolsó sorban pedig a rend és a biztonság.

Az utolsóval kapcsolatban Földi László kifejtette, a káosz azért stratégiai célja az említett erőtérnek, mert a káoszban egy idő után az emberekben újra feltámad az igény a rendre, amit például rendszeres tüntetések formájában követelnek. Ekkorra azonban már nem számít a társadalomnak, hogy ki lesz a rendcsináló, és éppen azok jelentkeznek ezen feladat ellátására, akik korábban a káoszt megteremtették. Földi szerint az Európai Egyesült Államok ideája is ezen értelmezési rendszerbe illeszthető be.

Földi-Kovács Andrea a második ponttal, a hagyományos családmodell értékeinek védelmével kapcsolatban kifejtette: egy társadalom alapját csakis olyan családmodell tudja képezni, amely stabil, értéket és életet örökít; minden más modell a társadalom szempontjából nem szolgálja sem a stabilitást, sem a jövőt. A probléma súlyosságának érzékeltetése céljából Földi-Kovács Andrea így fogalmazott:

„Vannak más elitek is, akik vitatják és destabilizálni akarják az alapvető értékeket, így nem csoda, hogy a stabilitás alapvető egységét, a családot is támadják. II János Pál pápa is épp ezt mondta: a támadások célkeresztjében az élet és a család fog állni, és ezt mondják azok a konzervatív gondolkodók is, akik kitapintották a globális folyamatokat.”

Jelenleg a normális értékek elleni háború zajlik a világban

A népszerű műsorvezető megjegyezte, hogy korábban vitatta férje militáns szóhasználatát, ám mára egyetért az erőteljes, azonban rendkívül pontos megfogalmazással. Szerinte ezt a háborút nem hagyományos fegyverekkel, és nem is információval vívják, hanem ideológiai alapon és civil szervezetekkel, ártatlannak tűnő mesekönyvekkel, amelyek célkeresztjében az élet, a nemiség és a család megtámadása áll. Földi-Kovács Andrea hozzátette:

ez ellen küzdeni Istennek tetsző, hiszen a Jóisten sem véletlenül teremtette nőnek és férfinak az embert, nem véletlenül azok szeretetkapcsolatából születik az új élet, ahogy az sem véletlen, hogy Isten családi közösséget teremtett.

A konzervatív, hagyományos rend vitatása természetesen magába foglalja az új, ezeket helyettesíteni kívánó eszmék megjelenését. Földi-Kovács szerint ezek közé sorolandó a woke-mozgalom, a BLM, és minden más, amivel folyamatosan inzultálják az embereket tőlünk nyugatabbra, például a genderelmélet. Természetesen megfelelő anyagi források nélkül nem lehet sikereket elérni a politikában, hívta fel a figyelmet a műsorvezető:

„Ezeket a magukat progresszívnek nevező szervezetek regresszív folyamatokat indítanak el a társadalmakban. Csak meg kell néznünk az elköltött pénz útját: dollármilliárdokkal támogatott drogliberalizáció, az abortusz népszerűsítése, az eutanázia gyakorlatának elterjesztésére, az LMBTQ eszmeiségének terjesztése, a nyitott határok eszméjének és politikájának támogatása – ezek kivétel nélkül mind destabilizáló, erodáló hatásúak.”

Az előadásról készült beszámoló számos további témát feszeget, alapítványunk képviselői a teljesség igénye nélkül beszéltek a magyar gyermekvédelmi törvénycsomagról, és a Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyre inkább terjedő genderideológiáról és homoszexuális lobbiról, melynek következtében a nyugati fiatalok egyre nagyobb hányada vallja magát valamely szexuális kisebbség tagjának. Szó esett a Védett Társadalom Alapítvány „ernyőszervezet” tevékenységéről, amelynek keretében célkitűzésük, hogy összefogják és támogassák a normalitás- és életpárti, hagyományos értékek mentén szerveződő közösségeket itthon és külföldön egyaránt. Ezek mellett nem maradt el a kritikai fajelmélet, vagy a már az egyházon belül is jelen lévő, a Szentírás tanaival ellentmondó, magukat mégis kereszténynek nevező, és ezen tevékenységükkel sokakat megtévesztő személyek témája sem.

A ferfiakklubja.hu újságírója, Antal-Ferencz Ildikó az eseményről részletes beszámolót készített, mely teljes terjedelmében itt olvasható el.

 

Kiemelt képünkön Földi László és Földi-Kovács Andrea a Budai Polgári Szalon rendezvényén. Fotó: ferfiakklubja.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek