2024.május 7.
Gizella, Gusztáv, Bendegúz

Így akarják normalizálni a pedofíliát a balliberálisok – videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
0016367child12351041280

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A nyár egyik legjobban várt mozifilmje óriási kultúrháborút robbantott ki. A globális balliberális mainstream az amerikai fősodorral a középpontban megpróbálja elhallgattatni a film mondanivalóját, amely rávilágít a gyerekeket érintő legnagyobb problémákra: a gyermekkereskedelemre és a gyermekek szexuális kizsákmányolására.

A Szabadság hangja című film a nyár egyik legsikeresebb mozifilmje, és nagyon komoly ellentétet szült a balliberálisok, és a jobboldal között. A filmnek sikerült amerikaiak millióinak figyelmét felhívnia egy olyan borzalmas témára, amelyet eddig a szőnyeg alá söpörtek. A hétköznapi emberek nem beszélnek gyakran a gyermekkereskedelemről, mert ez világunk egyik legsötétebb valósága. A média ritkán foglalkozik vele. A film főszereplője Jim Caviezel, aki Tim Ballardot, egy volt szövetségi ügynököt alakít, és aki dél-amerikai gyerekeket próbál megmenteni a szexkereskedőktől.

A Szabadság hangja azonban úgy mutatja be, hogy a közönség lenyelje. A rendező döntése, hogy a cselekmény középpontjában egyetlen gyermek megmentése áll, minden egyes élet értékét hangsúlyozza. Amikor a főszereplő harcol a visszaszerzéséért, a nézők reményt kapnak arra, hogy változtathatnak és segítséget nyújthatnak.

Tim Scott dél-karolinai szenátor “elképesztő, gyomorszorító, érzelmes filmnek” nevezte az igaz történetet feldolgozó filmet.

“Hűha. Wow” – írta a filmről Ted Cruz texasi szenátor, aki arra buzdította támogatóit, hogy nézzék meg a filmet.

Donald J. Trump volt elnök New Jersey-i magánklubjában a film vetítésével egybekötött rendezvényt tartott, ami az eddigi leglátványosabb jele annak, hogy a brutális kasszasiker mennyire megragadta az amerikai konzervatívok fantáziáját.

Ezzel szemben a balliberális fősodor mindent megtesz annak érdekében, hogy elbagatellizálja, sőt, újabban elhallgattassa a film mondanivalóját. Először azt terjesztették, hogy a film nem valós történeten alapul, a globális gyermekkereskedelem és szexuális kizsákmányolás csak egy eltúlzott összeesküvés-elmélet, amelyet a szélsőjobboldali csoportok kreálnak. Később a film vallási hangját kezdték el kritizálni, majd ezen a ponton Hollywood is beszállt a háborúba.

Újabban pedig a mozik próbálják meg elrontani az érdeklődők programját. Rengeteg moziteremben véletlenül éppen akkor romlottak el a fények, vagy a légkondicionáló, amikor a Szabadság hangját vetítették.

Egyes mozik még azzal is bepróbálkoztak, hogy felajánlották a vendégeknek a jegyárak visszatérítését, amennyiben mégsem nézik meg a filmet. Kevin Sorbo színész szerint a Szabadság hangja minden, ami nem Hollywood, ezért nem akarják, hogy lássák az emberek.

Vezető demokrata politikusok és véleményvezérek is ott próbálják kritizálni a filmet és elvenni tőle az emberek kedvét, ahol csak tudják, ehhez pedig már az LMBTQ-közösség vezéregyéniségei is csatlakoztak. Tomi Lahren amerikai véleményvezér szerint ezzel a balliberálisok újabb mélypontra süllyedtek.

De vajon miért tiltakoznak ennyire? Egyesek szerint nem kizárt, hogy néhány vezető politikus részt vehet valamilyen formában ebben a globális hálózatban, és nem szeretnék, ha az emberek figyelme erre irányulna. De sokatmondó az is, hogy San Diegoban nemrég lényegében legalizálták a prostitúciót az utcákon. Egy korábban életbe lépett törvény lehetővé teszi, hogy az emberek prostitúciós céllal lézengjenek az utcán – csakhogy ez akaratlanul is magában foglalja az emberkereskedőket, a szexvásárlókat és a szexmunkásokat is.

“Az új állami törvények megnehezítik az emberkereskedelem áldozatainak visszaszerzését, miközben felbátorítják az emberkereskedőket. Az Önök bűnüldöző tisztviselői nehéz harcot vívnak, amikor az emberkereskedelemről van szó”

mondta akkor tiltakozva Dave Nisleit rendőrfőnök.

Egy filmet nézni egy égbekiáltó problémáról, ami éppen most történik, egyeseknek talán túl sok lehet. Nem csak azért, mert érzelmileg megterhelő, hanem mert a néző lelkiismeretét is megrángathatja, hasonlóan ahhoz, ahogy a legtöbb modern ember gondolkodik a modern fogyasztási cikkekről. A technológia nyújtotta kényelmet és státuszt akarják, de nem akarnak belelátni vagy belegondolni abba, hogy a modern életmódunkat lehetővé tevő termékek előállítása során milyen rabszolgamunka (és gyakran gyermekmunka) vagy állatkínzás folyik – írja a The Federalist amerikai konzervatív magazin egy cikkében. A genderlobbi által képviselt

“perverz élvezet” sehol sem nyilvánul meg jobban, mint Hollywoodban és a balliberális körök erkölcseiben. Harvey Weinsteintől Jeffrey Epsteinig, a büszkeség hónapjától az iskolákban zajló LMBTQ-doktrinációig, kultúránkat elárasztja a perverzitás”

– írja a szerző, aki hozzáteszi, hogy balliberális mainstream képviselői teljes szexuális szabadságot akarnak maguknak, de közben nem akarnak belegondolni azokba a negatív következményekbe, amelyek azokkal történnek, akik visszaélnek e szabadsággal, vagy akik áldozatai lesznek azoknak, akik visszaélnek.

“És ebben rejlik a filmmel szembeni gúnyolódás vagy ellenszenv lényege. Annak elismerése, hogy a gyermekkereskedelem objektíve helytelen, azt jelentené, hogy bizonyos szexuális preferenciák és tevékenységek csak szubjektíve helyes vagy megengedett. Ha egyszer elkezdjük ezt a beszélgetést, akkor az évek során megszerzett összes szexuális és társadalmi szabadságot megkérdőjelezzük. Röviden, ha elkezdünk beszélni a gyermekkereskedelem borzalmairól és arról, hogy tennünk kell ellene valamit, akkor akaratlanul is szilárd érveket fogunk felhozni a hagyományos szexuális erkölcsök visszaállítása és az erősebb családok építése mellett”

szögezi le a The Federalist a véleménycikkben.

Forrás:v4na.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. A gyermekkereskedelem, az emberkereskedelem, a szervkereskedelem a legpiszkosabb ügyletek. Ideje volna keményen szembeszállni minden megnyilvánulásukkal.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek