2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

Kiállás a német Compact magazin és a sajtószabadság mellett

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A német Compact magazin betiltása és a munkátarsai elleni hatósági fellépés súlyos támadás a sajtó és a véleménynyilvánítás szabadsága ellen. Szerkesztőségünk úgy érzi, kötelességünk kiállni a Compact magazin és a sajtószabadság mellett.

Sajnos a világon mindenhol azt tapasztalhatjuk, hogy egyre inkább igyekeznek elhallgattatni a valódi jobboldali hangokat. Cenzúra, tiltások és korlátozások sora akadályozza a jobboldali sajtó egy részének szabad működését szerte Európában, pusztán világnézeti alapon. A Meta pedig nem csak jobboldali sajtótermékeket, de politikai szereplőket is rendszeresen korlátoz és cenzúráz.

Mindeközben baloldali, szélsőbaloldali sajtótermékek szabadon uszíthatnak a jobboldal és azok ismert szereplői ellen, akár Magyarországon is. Tehetik, hiszen a baloldal értelemszerűen egyetért ezzel, a mérsékelt „jobboldal” szereplői pedig egyébként sem győzik felülmúlni egymást a baloldalnak való megfelelés undorító, szánalmas versenyében.

Ilyen körülmények között nem tehetünk mást, minthogy maximálisan kiállunk a Compact magazin és annak meghurcolt, pusztán a baloldaltól eltérő világnézetük és véleményük miatt eljárás alá vont munkatársai mellett.

A Magyar Jelen szerkesztősége

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához