2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

Kiborult Joe Bidenre az Oscar-díjas filmrendező

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
50137403 5f120beb042c2f12d3ab4ff45627734e wm

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Oliver Stone Oscar-díjas rendező úgy véli, hogy Joe Biden elnök egyenesen a közelgő Armageddonba vezeti Amerikát Oroszország és Ukrajna háborúja miatt − miközben azon is sajnálkozik, hogy valaha is a fickóra szavazott.

A híres rendező egy Russell Brandnek adott interjúban − aki mostanában inkább jobbra hajlik politikai nézeteiben − támadta az elnököt. Ez visszhangzott Oliver dühkitörésében is, amikor azzal vádolta meg Joe Bident, hogy a harmadik világháború kirobbantásának küszöbén áll – írta meg a TMZ

A rendező szerint Joe Biden külpolitikájával történelmi hibákat ismétel meg, különösen ami azt illeti, ahogyan ő és kormánya kezeli a folyamatban lévő konfliktust.

Nem igazán megy bele a részletekbe, de úgy tűnik, arra utal, hogy az Egyesült Államok továbbra is támogatja Ukrajnát pénzzel és fegyverekkel, ami szerinte csak tovább növeli Vlagyimir Putyin orosz elnök ellenszenvét.

Oliver Stone azt is elmondta, hogy a választások éjszakáján bűntudata volt.

Rá szavaztam − hibát követtem el, azt hittem, hogy ő már egy öregember, hogy majd megnyugszik, hogy sokkal nyugodtabb lesz és így tovább. Én egy olyan embert látok, aki talán nem is ura a saját adminisztrációjának

− fogalmazott. 

A filmrendező számos kormánykritikus filmet rendezett,  és úgy tűnik, hogy a demokratákat és a republikánusokat is szívesen szidja.

Forrás:index

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához