2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Kik állnak a Világgazdasági Fórum (WEF) mögött? Kik a világ valódi vezetői?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
avilaggazdasagiforumwefnkikira start 920x518

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ha valaki még mindig abban a tévhitben él, hogy az USA-t Joe Biden elnök irányítja, vagy az EU-t Ursula von der Leyen, esetleg Charles Michel, Németországot Olaf Scholz és még sorolhatnánk a neves nyugati vezetőket, annak utópisztikusan hathatnak az alábbi elemzés sorai, pedig a sokat emlegetett háttérhatalom szereplői és azok szándékai a következőkben mutatkoznak meg teljes valójukban.

A VilágHelyzete számos forrásból összeállított anyagának kivonatát itt közöljük.
A teljes anyag ezen a linken érhető el: https://vilaghelyzete.substack.com/p/a-vilaggazdasagi-forum-a-vilagszintu

🌐🌐🌐 Aligha kételkedik bárki is abban, hogy a WEF és kezdeményezései a globalizáció mozgatórugójának tekinthetők. A globalizáció társadalmi tény lett. A globalizáció a „globális” – vagyis az egész világot érintő – szóból származik, és a szó szerinti jelentése „világméretűvé válás”.‼️

A Világgazdasági Fórum – röviden WEF – 54. találkozójára 2024. január 15-19. között került sor a svájci Davos-Klostersben.

Több mint 100 kormány, az összes nagy nemzetközi szervezet, a világszinten legfontosabb 1000 vállalat, jelentős tudományos és egyéb intézmények, valamint a globális média képviselői vesznek részt a rendezvényen. Sokan azonban világméretű összeesküvést látnak a WEF és kezdeményezései, például a „Geat Reset”, magyarul „Nagy újraindítás” mögött. Egy globális politikai és gazdasági elit világszintű diktatúrára törekszik. A világ-összeesküvés lehetőségét feltételező álláspontot azonban szinte az összes úgynevezett fősodratú, egységesre hangolt média újra és újra összeesküvés-elméletként igyekszik lejáratni. De hol húzódik a határ a globalizáció, a globális kormányzás és egy központi világkormány között? Vannak-e egyáltalán határok, vagy az előrehaladó globalizáció egy központi világkormány kiépítésének alapjául szolgál?A WEF eredete és alapítása

1971-ben Klaus Schwab német közgazdász létrehozta az „European Management Conference” („Európai Menedzsment Konferencia”) nevű nonprofit alapítványt. Ezt 1987-ben átkeresztelték „Világgazdasági Fórum”-ra, röviden WEF-re.

Klaus Schwab háttere és a Klaus Schwab mögött álló emberek

Klaus Schwab a globális irányultságú és nagy befolyással bíró Bilderberg-csoport tagja. Számos Bilderberg-találkozón vett részt, sőt a Bilderberg Csoport vezetői bizottságában is tevékenykedett. Schwab 1966 és 1967 között az amerikai Harvard Business Schoolban töltött egy évet. Ernst Wolffot idézve: „Itt megismerkedett néhány olyan személyiséggel, akik nagy hatással voltak egész további életére. Schwab saját bevallása szerint professzora, Henry Kissinger volt az egyik olyan személyiség, aki egész életében a legnagyobb hatással volt a gondolkodására. 

„A 2023. november 30-án elhunyt Kissinger amerikai politológus, bevallottan globális stratéga és a “Council on Foreign Relations”, („Külkapcsolatok Tanácsa”) röviden CFR nevű agytröszt igazgatója volt. Az Unlimited Hangout, a cenzúrázatlan és független oknyomozó újságírás amerikai plattformja dióhéjban így fogalmazott:

“A Világgazdasági Fórum nem tekinthető egyszerűen egy Klaus Schwab által létrehozott európai szervezetnek. Hanem egy CIA által finanszírozott harvardi programból született, amelyet Henry Kissinger – valamint John Kenneth Galbraith és Herman Kahn – vezetett.

Schwab számára egy amerikai politikai elitcsapat dolgozott a háttérben, hogy segítsen neki létrehozni az európai székhelyű globalista szervezetet (amelyből később a WEF lett). […]”Évekkel később, az 1980-as davosi Európai Menedzsment Szimpóziumon – a WEF elődjén – Kissinger tartotta a nyitóbeszédet, amikor is a következőket jelentette ki: „A történelem során most először valóban globális a külpolitika. “

John Kenneth Galbraith (1908-2006) kanadai-amerikai elnöki tanácsadó és a 20. század egyik legnagyobb hatású közgazdásza volt. Galbraith tagja volt a Külkapcsolatok Tanácsának (Council on Foreign Relations, röviden CFR).

Herman Kahn (1922-1983) amerikai fizikus, a Hudson Intézet egyik alapítója volt. Ő is tagja volt a CFR-nek.

Az első davosi találkozók

Az első Schwab által szervezett találkozóra 1971-ben került sor, Európai Menedzsment Szimpózium néven. A találkozó fő előadója Otto von Habsburg volt. Kenneth Galbraith és Herman Kahn is az előadók között voltak.

1973-ban a harmadik Európai Menedzsment Szimpózium tiszteletbeli védnöke Bernhard holland herceg volt, aki 1954-ben megszervezte az első Bilderberg találkozót az Arnhem melletti Hotel de Bilderbergben, amely akkoriban az ő tulajdonában volt. – Akkor még titokban történt ez. Bernhard herceg volt a Bilderberg-csoport vezető testületének első elnöke, és ezt a tisztséget 1976-ig töltötte be. 1983-ig az Európai Menedzsment Szimpózium – ahogy Klaus Schwab nyitóbeszédében fogalmazott: „a világgazdaság döntéshozóinak legfontosabb éves találkozója volt”.

A WEF irányítási struktúrája

A fórum elnöke az alapító és ügyvezető igazgató, Klaus Schwab professzor. A szervezetet egy kuratórium (felügyelő testület vagy igazgatótanács) irányítja. A Fórum saját nyilatkozata szerint ezek „kivételes egyéniségek, akik a Fórum küldetésének és értékeinek őrzőiként tevékenykednek, és felügyelik a Fórum munkáját a valódi globális világpolgárság előmozdítása érdekében”. A Fórum elnöke 2017 óta Børge Brende norvég politikus. Brende tagja a Bilderberg-csoportnak és irányítóbizottságának (magyarázat: legfelsőbb döntéshozó testület).

A WEF kuratóriumának tagjai

A tagok kiválasztása aligha véletlen, ahogyan azt a hálózatba kapcsolódásuk is mutatja. A kuratórium tagjai többek között:

Ajay Banga – indiai-amerikai menedzser. A Világbank elnöke 2023-tól. Tagja a CFR-nek és a Trilaterális Bizottságnak, a Zbigniew Brzeziński és David Rockefeller által alapított befolyásos politikai tanácsadó agytrösztnek.

Marc Benioff – amerikai vállalkozó. A tőzsdén jegyzett Salesforce szoftvercég elnöke és vezérigazgatója. Magánvagyonát 2022-ben mintegy 8,1 milliárd dollárra becsülik. A CFR tagja.

Thomas Buberl – német menedzser és az AXA biztosítási konszern vezérigazgatója. A 2017-es, 2019-es és 2022-es Bilderberg-találkozók résztvevője.

Laurence D. Fink – amerikai vállalkozó. A BlackRock, a világ legnagyobb vagyonkezelő vállalatának alapítója, elnöke és vezérigazgatója. A csoport kezelt vagyona 2020 végén 8,70 billió USD-t tett ki. Fink tagja a Trilaterális Bizottságnak és a CFR igazgatótanácsának is.

Orit Gadiesh – amerikai-izraeli menedzser és a világ egyik legnagyobb vállalati tanácsadó cégének, a Bain & Company-nak az elnöke. 1997-ben és 1998-ban részt vett a Bilderberg-találkozókon, és tagja a CFR-nek is. [

Kristalina Georgieva – bolgár politikus és közgazdász. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója. A 2016-os Bilderberg-találkozó résztvevője.

André Hoffmann – svájci vállalkozó. 2006 óta a Roche Holding Ltd (Svájc), a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalata igazgatótanácsának alelnöke. A “Római Klub” tagja és a 2019-es Bilderberg-konferencia résztvevője.

Joe Kaeser – német menedzser. A Siemens vezérigazgatója volt 2013-2021 között. A Siemens vezérigazgatójaként 2020-ban 9,27 millió eurót keresett. A Trilaterális Bizottság európai tagja. Részt vett a Bilderberg-konferencián 2015-ben és 2016-ban.

Christine Lagarde – francia jogász. Az Európai Központi Bank (EKB) elnöke 2019 óta. A Bilderberg-csoport tagja és a 2009-es, 2013-as, 2014-es, 2016-os és 2017-es Bilderberg-találkozók résztvevője.

David M. Rubenstein – amerikai vállalkozó. A világ egyik legnagyobb magántőke-befektetési társaságának, a Carlyle Groupnak a társalapítója és társelnöke. Magánvagyonának becsült értéke 2019-ben 3,2 milliárd dollár. A Trilaterális Bizottság tagja. A 2017-es Bilderberg-találkozó résztvevője. Jelenleg a CFR elnöke is.

A CFR, a Bilderberg Csoport és a Trilaterális Bizottság összefonódásáról

Az a közös a WEF igazgatótanácsának tagjainál, hogy mindannyian részt vettek már egy Bildenberg-találkozón. Érdemes tehát ezen a ponton megvizsgálni a CFR, a Bilderberg Csoport és a Trilaterális Bizottság összefonódását. A Bilderberg Klub megalapításának stratégiai terve a Külkapcsolatok Tanácsától [CFR] származik. A CFR egy 1921-ben alapított amerikai magán agytröszt, amely egyfajta árnyékkormányként mozgatja a szálakat az USA-ban. Henry Kissinger így emlékszik vissza a Bilderberg Klub eredetére:

„60 évvel ezelőtt a Külkapcsolatok Tanácsának tanulmányi csoportjaként találkoztunk. Röviddel ezután ő (David Rockefeller) támogatott egy vitafórumot, amely később a ma ismert Bilderberg Csoport lett.”

David Rockefeller 1985-ig a Külkapcsolatok Tanácsának igazgatója, majd haláláig a Tanács tiszteletbeli elnöke volt. Henry Kissinger (*1923) is jelen volt a Bilderberg Klub megalakulásánál. A Bilderberg-konferenciákon mindig is kimagasló pozícióban volt. Kissinger volt David Rockefeller haláláig egyik legszorosabb szövetségese volt. Régóta tagja a CFR-nek, és 1977-1981 között a CFR elnökségének tagja volt. Születésének 100. évfordulója alkalmából a Kla.TV a „Henry Kissinger 100 éves – globális stratéga és háborús bűnös?” című dokumentumfilmet sugározta ki. E cél elérése érdekében David Rockefeller különböző szervezeteket, illetve úgynevezett think tankeket alapitott amelyek “előrelátó gondolkodásukkal” befolyásolják a nemzetközi politikát: A Bilderberg-csoport mellett Henry Kissingerrel együtt megalapította a Trilaterális Bizottságot is.

Egyetlen közös fotón a háttérhatalmi elit számos prominens tagja még 2001-ből. Nézzük, ki kicsoda!

Találtam egy nagyon érdekes fotót még 2001-ből. Csak hogy értsétek, ki kicsoda az ‘Elit’ felső köreiben és hová tartozik. Egyetlen fotón rajta van jó pár prominens tagja. Bankárdinasztiák, üzletemberek, a gazdaság, a média és a közgondolkodás, de legfőképp a politika irányítói.

Természetesen ők is csak kis morzsája és pillanatképe a nagy egésznek, hiszen a Rothschild családnak mindenképp szerepelnie kellene a ‘piramis csúcsáról’ készült fotón.

Eddig a pontig egyértelmű, hogy a WEF eredete olyan globális stratégákhoz vezethető vissza, mint David Rockefeller és Henry Kissinger. A központosított világkormányra irányuló céljuk elérése érdekében agytrösztöket hoztak létre, hogy befolyásolják a nemzetközi politikát. A CFR-től kezdve ebből alakult ki a Bilderberg-csoport, majd később a Trilaterális Bizottság.

A WEF-re úgy kell tekinteni, mint a kirakós játék egy újabb darabjára ebben a sorozatban, hogy megvalósítsák világkormányzati céljaikat. A WEF kezdeményezései céljainak és menetrendjének megvalósítása érdekében. A modern korszak meghatározó stratégiai kezdeményezéseit mindig a WEF platformján keresztül vezették be. Ezek közé tartozik a Római Klub a klímadiktatúrával kapcsolatban, a GAVI oltási szövetség az oltási diktatúrával kapcsolatban, az “EVENT 201” pandémiás gyakorlat 2019 októberétől – azaz a koronavírus diktatúra, a Nagy Újraindítás, a transzhumanizmus stb.

2005 – Fiatal globális vezetők

A WEF honlapja szerint Klaus Schwab 2004-ben alapította a „Young Global Leaders” (YGL) fórumot. Ez a 1993 és 2003 között működő „Global Leaders of Tomorrow” közösségből alakult ki.

„Az elit ekkor kezdte el először kiválasztani saját utánpótlását, szisztematikusan kiképezni és felkészíteni őket a feladatokra és hálózatba szervezni őket egymással. Hogy mennyire szenzációsan sikeres volt a projekt, mutatja néhány név az első évből, amely olyan, mint a későbbi évek politikai és vállalati elitjének ki-kicsoda névsora. Közéjük tartozik Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Tony Blair, Gordon Brown, José Manuel Barroso és Bill Gates. Mint a következő 30 év megmutatta, ez megalapozta a politikusok, üzleti vezetők és médiaszakemberek szorosan összekapcsolódó hálózatát, amely döntő befolyást gyakorolt a világ menetére.”

„Vlagyimir Putyin orosz elnök nem szerepel a Young Global Leaders vagy a Global Leaders for Tomorrow résztvevőinek listáján. Maga Klaus Schwab azonban két interjúban is megemlítette őt, mint Young Global Leadert. „Merkel asszony, Tony Blair, mindannyian, még Putyin elnök is, mindannyian voltak egykor ‘Fiatal Globális Vezetők’! Velük, Kurz kancellárral és Új-Zéland miniszterelnökével együtt itt van a három legfiatalabb kormányfő!”

Wolff a Kla.TV-nek 2022 júniusában adott interjújában rámutatott egy másik jellemzőre is:

„Érdekes, hogy a koronavírusválság idején különösen keményen léptek fel. Németországban Jens Spahn egészségügyi miniszter, Ausztriában Kurz volt kancellár, Franciaországban Macron úr, Kanadában Justin Trudeau, Új-Zélandon pedig Jacinda Ardern.

Ők mindannyian nagyon szélsőséges megközelítést alkalmaztak, és mindannyian a WEF fiatal globális vezetői.”

2016 – Transzhumanizmus

➽ A nagy transzhumanista agenda terve, avagy az ember és a gép egyesítésének vágya: Klaus Schwab, Yuval Noah Harari

https://www.alternativhirek.com/2022/10/a-nagy-transzhumanista-agenda-terve.html

Ernst Wolff pénzügyi szakértő megjegyzései:

„Schwab “A negyedik ipari forradalom” című könyve a 2016-os éves találkozóra jelent meg, és később 30 nyelvre fordították le. Alapvető üzenete az volt, hogy a fizikai, a digitális és a biológiai világ technológiáinak egyesülése teljesen új lehetőségeket teremt.

Ennek a fejlesztésnek a veszélyeivel kapcsolatos figyelmeztetései ellenére Schwab számos interjúban nyíltan kiállt a transzhumanizmus mellett, és az emberi test és a digitális szféra összeolvadását evolúciós fejlődésnek nevezte.”

Egy 2016-os videóban Klaus Schwab elmagyarázta, mit ért a „negyedik ipari forradalom“ alatt:

„Az ipari forradalom teljes mértékben kihatással lesz az életünkre. Nemcsak a kommunikációnk mikéntjét fogja megváltoztatni, hanem saját identitásunkat is.”

„Ez olyan lesz, mint egy cunami, és valójában nem csak egy digitális forradalom, természetesen ez digitális, fizikai is – ez nanotechnológia, de biológiai is.“

Ezen a ponton fontos megállni egy pillanatra, és átgondolni, hogy ez mit jelent és milyen következményekkel jár: Ez megnyitja az ajtót az emberiség manipulálása, ellenőrzése és irányítása előtt névtelen programozók által. Ezután már semmi nem akadályozhatná meg az összpontosított egységes-világ-diktatúra létrejöttét!

2019-es év – Agenda 2030

2019. június 13-án Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum igazgatója és António Guterres ENSZ-főtitkár aláírta a két szervezet közötti partnerséget.

A partnerség célja a fenntartható fejlődés 17 céljának megvalósításának felgyorsítása. Ezek az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) politikai célkitűzései, és 2016. január 1-jén léptek hatályba. A hivatalos német cím így hangzik: „Világunk átalakítása: A fenntartható fejlődés 2030-ig tartó menetrendje”, röviden “Agenda 2030”.

Orbán Viktor nyíltan figyelmeztetett ma a háttérhatalom “Agenda 2030” tervére, mely a pandémiánál is rosszabb lesz!

https://www.alternativhirek.com/2022/02/orban-viktor-nyiltan-figyelmeztetett-ma.html

“2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban – amiről már most nincs időm beszélni -, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog. Arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stressz-teszt alá helyez majd. Arra a 2030-as időpontra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat majd ott és akkor bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk felhasználni!”

Călin Georgescu román állampolgár, az ENSZ volt magas rangú tagja. A Kla.TV 2023. március 11-i műsorában elárulta, mi áll az ENSZ napirendje mögött.

Íme a Kla.TV műsorának bevezetőjéből származó összefoglaló:

„Az Egyesült Nemzetek Szervezete a Világgazdasági Fórummal (WEF) és másokkal együtt jelenleg a 2030-ig tartó menetrend világszintű bevezetésén dolgozik.

Ez a valaha tervezett legnagyobb átalakulás, amelyet minden ország és minden nép számára tömegesen terveztek, és amelynek célja az emberi társadalom minden aspektusának megváltoztatása: pénzügyek, mezőgazdaság, élelmezés, utazás, gazdaság, szexualitás, oktatás stb.

A 2030-ig tartó menetrend végső célja egy egységes-világkormány létrehozása meg nem választott vezetőkkel. Az Egyesült Nemzetek Szervezete, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum áll e tervezett globális kormányzat középpontjában. Fölöttük olyan pénzügyi érdekcsoportok állnak, amelyek teljesen titokban működnek, hogy soha senki ne vonhassa őket felelősségre az emberiség elleni bűneikért.”

„Négy hónappal a globális világjárvány kihirdetése után (2020. július 9-én) Klaus Schwab bemutatta Thierry Malleret-vel közösen írt COVID-19: The Great Reset című könyvét

A könyvvel egyidejűleg hozta nyilvánosságra a “Nagy Újraindítás Kezdeményezést”, amellyel a WEF partnereivel együttműködve a Covid-19 utáni világ felépítését kívánja kezelni. Figyelemre méltó, hogy e kezdeményezés keretében a koronaválságot pusztán átmeneti jelenségnek tekintik […].

„A digitális központi banki valuták bevezetése a Nagy Újraindítás központi eleme. Ezt jelenleg világszerte a háttérben készítik elő, és a WEF támogatja. […] Konkrétan a projekt így néz ki: Minden állampolgárnak és vállalatnak csak egy számlája lenne a központi banknál. Ez lehetővé tenné az állam számára, hogy központilag határozza meg a pénzkínálatot, irányítsa és ellenőrizze a pénzforgalmat, és szükség szerint állapítsa meg a kamatlábakat. […] Az állampolgároknak nagyon hamar rá kell majd ébredniük, hogy az állam nem pusztán nyomon követheti minden egyes tranzakciójukat, hanem egyéni kamatlábakat, egyéni adókulcsokat vagy büntetéseket is kiszabhat rájuk, a pénzt […] egy kínai típusú szociális kreditrendszerhez kötheti, vagy teljesen elzárhatja őket minden pénzforgalomtól.”

„Semmit sem fogsz birtokolni és boldog leszel”

A WEF arcátlanságával odáig merészkedett nyilvános videóival, hogy a világ népessége számára társadalmi rendszereink megdöntését vonzóvá akarja tenni. Legalábbis ez a céljuk. A kemény kritikák után gyorsan töröltek néhányat ezek közül a videók közül. Ezekben ténylegesen pozitív fejleménynek állították be a népek elszegényedését. Képzeljük csak el, ahogy a mindannyiunk teljes kisemmizését nagyszerű eredményként mutatják be, a jogfosztottságunkat kívánatosnak, mintegy korszerű álomvilágként megszépítve.

A WEF dióhéjban

A legfontosabb pontokat az alábbiakban felsoroljuk és összefoglaljuk:

  • A WEF nem csupán egy svájci alapítvány, amelyet egy független személy, Klaus Schwab alapított és épített fel. Schwab 1966/1967-ben, a Harvard Business Schoolon töltött évei alatt professzora, Henry Kissinger hatása alá került.
  • Az „Európai Menedzsment Szimpózium” – a WEF elődje – egy Henry Kissinger vezette, CIA által finanszírozott harvardi programból született, amelyet John Kenneth Galbraith és Herman Kahn támogatásával Svájcban hoztak létre. Mindhárman a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR) agytröszt tagjai.
  • A WEF alapításával vagy felsővezetői struktúrájával kapcsolatban álló valamennyi személy tagja a Bilderberg-csoportnak, a Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) vagy a Trilaterális Bizottságnak, vagy egyidejűleg több ilyen szervezetnek is.
  • Mindezeket a szervezeteket ugyanazok a háttérfigurák és utódaik irányítják, mint például David Rockefeller, Henry Kissinger, Laurence Douglas, “Larry” Fink vagy David Rubenstein, illetve számos más gazdag világgazdasági szereplő.

Amikor 1971-ben megalakult, a WEF azt a feladatot kapta, hogy a nagy globális vállalatok segítségével világszerte megvalósítsa az Új Világrend (NWO) menetrendjét. Időközben a globális konglomerátumok teljes elitje itt gyűlt össze.

  • A Világgazdasági Fórumot (WEF) a világpolitika egyik legmeghatározóbb befolyási központjává tették a fent említett világvezetők. A WEF különböző kezdeményezéseket indított el, amelyek a globalizáció előmozdítására szolgálnak, és előkészítik a terepet egy jövőbeli központosított világdiktatúra számára.
  • A legfontosabb ilyen szervezetek közé tartozik Római Klub a klímadiktatúrához kapcsolódóan, a GAVI oltási szövetség az oltási diktatúra, az “EVENT 201” 2019. októberi pandémiagyakorlat pedig a koronadiktatúra, illetve a Nagy újraindítás, és a transzhumanizmus tekintetében.

🚨 Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t – tárta fel a Fox News
https://www.alternativhirek.com/2020/05/bill-gates-es-haboruja-keszpenz-ellen_8.html

  • A WEF alapítója által meghirdetett “Nagy Újraindítás” célja, hogy az egész világot egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt digitális korszakba vezesse. A Nagy újraindítás alatt egy olyan világ értendő, amelyben már senki sem birtokol semmit, amelyben mindenki folyamatos megfigyelés alatt áll, mindenféle értelemben elvesztette függetlenségét és ezáltal irányítható.
  • A transzhumanizmus programja – az emberi test és a digitális szféra összeolvadása – megnyitja a kaput az emberiség manipulálása, ellenőrzése és irányítása előtt, egy központosított világdiktatúra útját építve.

Ennyit a legfontosabb pontokról. Tekintettel arra, hogy a WEF szálai ugyanazokhoz a hálózatba kötött irányítóközpontokhoz és vezető személyekhez futnak, és hogy az itt vázolt WEF-kezdeményezések céljai félreérthetetlenül egy globális tervet szolgálnak, igenis beszélhetünk egy világszintű összeesküvésről. Itt nem néhány főszereplő, például az amerikai kormány, Oroszország vagy Kína, hanem néhány globális vezető világszintű összeesküvéséről van szó. Közös bennük, hogy mindannyiian szorosan a szabadkőművesség titkos szövetségébe tartoznak.

Az egyik leghatalmasabb, “HÁROM SZEM” elnevezésű világszinten meghatározó páholyt, David Rockefeller, Henry Kissinger és Zbigniew Brzeziński alapította.

Forrás:Világ Helyzete, Kla.tv

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
9
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához