2024.október 11.
Brigitta, Placida, Etel, Gitta
Hírek 🔊

Lengyel EP-képviselő: “Ezt akarom az egész Európai Unióban – meneküljenek a baloldali eurokraták, és érvényesüljön a normalitás”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ewa Zajączkowska-Hernik, lengyel EP-képviselő bejegyzése az X-en.

Így történt… Ursula von der Leyen még az Európai Parlamentben tartott beszédem előtt sietve elhagyta a plenáris üléstermet….. Fél a fájdalmas igazságtól, amit egyenesen a szemébe mondok?

Ezt akarom az egész Európai Unióban – meneküljenek a baloldali eurokraták, és érvényesüljön a normalitás, a biztonság és a hagyományos értékek!

Orbán Viktor értékelt egy maréknyi tényt a beszédemből. A magyar miniszterelnök szálka az uniós elit szemében, mert megvédi a lakosságot a baloldali ideológiától, megvédi hazája szuverenitását és őrzi az Európai Unió határait az illegális bevándorlók áradatától! Hogyan lehet ezért bármelyik országot büntetni?

Az uniós elit, amelyet Ursula von der Leyen képvisel, tönkreteszi a hagyományos családmodellt, baloldali propagandával teszi tönkre a gyerekeket, zöld alkuval pusztítja a gazdaságot. Ha Európa fenn akar maradni, akkor ennek az őrületnek véget kell vetni!

A migrációs paktummal szembeni ellenállás egyre nő Európában, és Magyarországnak Lengyelországgal együtt az országok nagykoalíciójának élére kell állnia, hogy ezt a káros jogszabályt a kukába dobják!

Együtt meg tudjuk védeni Európát a baloldali ideológiával és a bevándorlók áradatával szemben! Együtt újra naggyá, erőssé, biztonságossá, gazdaggá és szabaddá tehetjük Európát!

Mi a reakciód?
👍tetszik
8
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához